Wooowww..det var inte igår jag uppdaterade bloggen om man säger så. Jag har varit i en ganska ostabil period i mitt liv men allt börjar bli bra igen nu.
Just nu när jag sitter och skriver detta inlägg så sitter jag och lutar mig emot ett träd som blommar jätte fina rosa blommor och tittar på 32 st söta barn som springer runt och leker.
Då kanske ni undrar vart alla dom barnen kom ifrån och det undrar jag med. Men här är dom och jag tillsammans med några andra ledare har fått äran att ta hand om dom på ett super mysigt läger under några dagar.
Idag var första dagen och jag kan meddela att det var super kul och verkligen en lärorik upplevelse. Så nu längtar jag tills imorgon och få träffa alla igen.
Jag hör av mig mer imorgon. Det lovar jag.
Ha det bäst som vanligt. Puss & kram ❤️

Det var under detta trädet vi satt och filurade. Vist är de fint? :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 266 Readers

Likes

Comments

Dethär med dåligt självförtroende och självkänsla blir större och större i dagens samhälle samtidigt som ungdomarna får högre och högre prestationsångest i skolan. Det är rätt sjukt ändå att man kan må så dåligt över sig själv smidigt som man går i skolan och sliter sönder sig själv med hårt arbete för att få ett A på pappret men kanske får "bara" ett C....

För skolan har så högamål.... så höga förväntningar. Vi ska sitta på lektioner dag ut och dag in och bara lyssna för att sen prestera ett stort fin A såklart. Men vi är ungar och vi är galna, vi kan inte sitta still så länge och bara lyssna. Tro mig det hade ni lärare inte heller gjort om ni hade fått chansen för det är inte kul och man blir så galet rastlös. Sen finns det en stor skillnad mellan att kunna kontrollera sin rastlöshet bra eller bara vara respektlös. Skolan är inte alltid det bästa.... inte alls.... och det är inte vi heller... men just nu gör skolan oss deprimerade. Eller iallafall en sån stor prestationsångest att vissa gråter sig till sömns vissa dagar. Skolan får mig att göra det iallafall. Att sitter uppe halva natten och pluggar. Man får en känsla av att man inte gjort tillräckligt bra ifrån sig trots att man egentligen blev klar för ett par timmar sen. Vissa veckor när vi har sådär mycket att man helst vill somna och vackna igen när allt är klart så rasar man lite. Det gör iallafall jag, jag är stressad och får dåligt med sömn. Jag pluggar och känner att jag inte har pluggat tillräckligt mycket och blir besviken på bokstaven på provet sen. Vissa veckor blir det flera prov, flera inlämningar och flera redovisningar. Det känns som att man sitter i ett vattenglas där det bara rinner över och man har en sked med ett hål i som man försöker samla upp allt vatten som har runnit över med.

Det jag ville komma fram till med detta var att ibland gör skolan så att ens självkänsla och självförtroende sjunker.... Så att man blir riktigt besviken och inte riktigt vet vad man ska göra. Att man ibland helt enkelt inte årkar.


Likes

Comments

​Godkväll folket. Är allt bra? Själv är det toppen faktist. Vi slutade tidigt idag så jag och min fina kompis Alice gick och köpte pizza och bara snackade om månader otroligt viktiga saker som vi tjejer pratar om ni vet. Det var super mysigt. Sen tog jag bussen till Länghem och va med mina konfirmander så detta har varit en super mysig dag. En son där dag där man egentligen inte gör något men ändå har sjukt kul. Sånna dagar är mina favoriter faktist. Något som jag dock inte är så taggad på är nationellaproven som startar nu efter sportlovet.... Vill inteeeee.....

Me aja det måste ju göras. Jag får tagga upp nu på lovet så jag får A på allt. Hahahah ja om de vore så enkelt. På tisdag är det alla hjärtans dag med. Den första som jag faktist inte är singel på. Det känns ju bra. Jag ska gå på bio och sen bara hem och mysa ner mig i soffan med Oscar, familjen och något gott att äta. Så inget speciellt egentligen,. Det känns dock som att alla hjärtans dag är en såååån big deal men jag förstår mig inte riktigt på det. Det kan ju vara mysigt att spändare dagen med någon man gillar men jag har inte fattat vad man egentligen "firar". Eller aa firar man något? förutom kärlek då. Och hur i så fall. 

Nu ska jag hoppa in i duschen med mitt nya schampo och balsam från blondinbella hahaha. Jag vet, det är lyx på hög nivå. 

Ha det bäst så hörs vi. Puss & kram


Likes

Comments

Idag var en rätt så rolig dag faktist med super härliga människor. Vi åkte nämligen till hestra och åkte skidor med skolan idag. Det var super kul att få åka med alla kompisar och hitta på rackartyg i backen. För det gjorde vi verkligen. Vi körde som galningar hahahaha.

Idag har jag sätt dom roligaste och mest konstigaste vurporna jag någonsin har sätt i mitt liv hahahaha. Jag har inte skattat såhär mycket på länge som jag gjort idag.

stor cred till skolan som fixade denna möjligheten till oss.

här kommer lite bilder, se och njut. Ha det bäst, puss & Kram

Likes

Comments

Heja folket,

Jag har så galet mycket ångest. Eller aa jag vet inte om man kan kalla det ångest kanske men jag är bara allmänt osäker på allt om gymnasiet. Jag har ingen aning om jag väljer rätt eller fel. Om vilka kurser jag ska läsa. Om jag ska läsa lärling eller vanlig. Shiiiit det är så otroligt mycket som bara snurrar runt i mitt huvud. Jag har ändå alltid varit ganska säker på vad jag vill göra när jag blir "stor" och det är ju att få vara på sjukhuset men när jag väl satt där och skulle göra mitt val så blev jag osäker och hur mycket tankar som helst kom upp i mitt huvud. Jag oroade ju på sjukhuset och jag tyckte att det var super roligt men jag vet inte om jag vill vara där hela livet. Sen kommer nästa fa. Om jag går lärlingsutbildningen och vill ha högskoleförberedande så måste jag lägga till några kurser. Jag kommer bara att vara i skolan två dagar i veckan och då kommer jag läsa alla andra ämnen plus då dom ämnena jag måste lägga till för att få högskoleförberedande. Det kan bli rätt jobbigt att plugga så mycket på två dagar eller vad tror ni? Det slutade iallafall med att jag valde vård och omsorg med inriktning medicin utan gränser .Även lärling så då får jag alltså jobba tre dagar i veckan och gå i skolan två.

Likes

Comments

Godmorgon folket. Idag har varit en son otroligt mys dag för mig för som vanligt nu för tiden har min mage rasat igen... jag är sååå nervös för att jag inte ska kunna vara med på lucian i helgen då jag fortfarande har super ont. Men jag håller tummarna för att det ska bli bra. Jag har inte varit i skolan på två dagar och kommer troligtvis inte gå dit imorgon heller och det stressar mig ännu mer. Jag menar jag går ju lixom i 9an och det är i full gång med nationella prov och massor med vanliga prov och inlämningar plus redovisningar. Det känns bara kaos men det finns ju inte såmycket att göra. Jag är ju sjuk och just nu orkar jag inte mycket. Jag ska åka och vara med på lucia träningen imorgon också då det är den sista vilket kan bli spännande då min mge är galen. Men det löser jag. Jag vill inte svika mina tjejer.

Jag hör av mig senare. Ha det bäst som vanligt!! puss & kram

Likes

Comments

Godmorgon folket!! Är allt bra? Med mig är det bra förutom mina naglar!! jag var ju inne på höstlovet och gjorde lösnaglar (gele) och jag var super nöjd med resultatet och så men dom håller inte asså. Dom inne på salongen sa att dom skulle hålla ca 5-6 veckor då jag valde att göra gele och de håller mycket bättre.... men nu är jag inne på tredje veckan och alla bara går av en efter en. Jag har inte heller gjort något speciellt så jag ha ingen aning om varför dom trillar av. Ja är lite besviken på hållbarheten då det ändå kostade 600kr. Jag menar då tycketr man att det borde hålla lite bättre kanske. En annan sak är att jag valde att ha färg. Alltså nagellack och det trilla av. Det blev tydliga märken i naglarna bara efter några dagar. Jag är otroligt missnöjd med hållbarheten men annat var det väl bra.

Jag tänker inte ge ut namnet här då jag inte vill hänga ut ett företag. Men om ni är intresserade av mer får ni höra av er.

Ha det bäst så länge :) puss & kram

Likes

Comments

Hejj, som ni säker vet så är jag ju komfermationsledare och igår hade vi läger för komfermanderna. Det var så otroligt kul och vi lyckades verkligen skapa ett toppen läger. Alla hade otroligt roligt och det var aldrig en lugn stund (och de gillar ju jag). En kompis till mig som var min komfermations ledare när jag komfermerades kom och var med oss igår. Det var så otroligt kul. Han är verkligen som en bror för mig. Han flyttade till Falun för att plugga... så vi ses inte så ofta men när vi väl gör det så är det som att inget har hänt.
Gårdagen var verkligen grym, hoppas ni har haft en underbart lov fyller med roliga händelser!
Ha det bäst, puss & kram

  • 865 Readers

Likes

Comments

​Asså wow!!! Den konserten kan ha varit det bästa jag någonsin har sätt i hela mitt liv. Det var så otroligt mäktigt att få se honom och höra hans grymma röst. För hamn han har en helt magisk röst som ingen kan slå. Justin är 110 gånger bättre i verkligheten också. Det var helt otroligt. 

Jag har haft en secret crush på Justin sedan jag var 7år gammal och att äntligen få sin dröm i u uppfyllelse var rätt häftigt. Jag menar vi alla har haft en kändis crush någon gång och Justin är min. 

Aja konserten var verkligen helt magisk med massor med häftiga effekter. helt klart ett minne för livet. Efteråt gick jag runt och spendera mycket pengar på fina saker i stockholm och kom hem med otroligt mycket nödvändiga saker hahahaha. Kul var det iallafall. 

Ha det bäst. Puss & kram

Likes

Comments

Hejj folket, nu taggar vi som ***** på Justin Bieber imorgon. Det ska bli så galet kul. Min dröm ska gå i uppfyllelse. Eller Aa en av dom iallafall. Ett minna för livet. Aja jag har som vanligt inte varit så aktiv på sistone men vafan de händer inte så mycket i mitt liv just nu. Eller jo på ett sätt men ändå inte. Jag har blivit stabil i mig själv verkligen men de vet ni ju ;)
Såå nu sitter jag på bussen påväg till Borås och sten imorgon morgon åker vi upp och hämtar Emmy och drar till stochkholm!!! Ommggg!!
Ha det bäst! :) puss & kram

  • 979 Readers

Likes

Comments