God Jul!!!! Azzå ja älskar julen men har tyvärr ingen julkänsla alls.. vafan är snön liksom?
Allt har varit perfekt idag. Föräldrarna väckte mig o mina syskon 8 imorse så kollade vi på julkalendern, som ja i övrigt inte har följt alls. Efter de åt vi frukost osen va de dags för julmusik på högsta volym, granen va tänd o vi skulle öppna julklappar. Jag gav alla i familjen matchande tröjor. haha, lite kul ändå. Sen chilla vi tills vi insåg att vi måste äta innan vi skulle till momo o då blev de fart på oss. De blev extremt massa snittar som vi smälde ihop, azz gott.

Hos momo kolla vi på klassikern kalleanka tsm me mammas släkt plus en utbytesstudent från Hongkong som ja aldrig har snackat me för han snackar ba engelska o de är inte min grej.

Vi öppnade mer julklappar, åt julbord, godis, spela spel o kolla skam. Vad är en jul utan skam? Hahahaha ja o min kusin har totalt fastnat i skam o kolla första säsongen på en dag. Beroende.

Avslutningsvis sitter ja i soffan nyduschad me mamma o pappa o kollar tv. Fyfan vilken bra dag o ja älskar livet!
Hoppas ni har haft en underbar dag❤

//Elsa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade lucia uppvisning idag o igår. Igår visade vi upp för föräldrarna o idag visade vi upp för skolan. Eftersom ja har ryggproblem kan inte ja stå upp så länge för ja får jätteont, stod upp allderlles för länge idag o igår så ryggen sa stopp.
När vi stod o sjöng den sista låten innan vi skulle gå ut gjorde  min rygg så jävla ont, de va typ 40 grader där o ja hade inte ätit nån frukost så ja  började må illa. Min balans försvann, de kändes som ja skulle spy o allt svartnade så ja ba kunde se alla vita  klänningar o lamporna. Fatta att ja skulle försöka gå ut när ja inte kunde se nått. De gick men de såg säkert ut som ja va full. Direkt när ja kom ut släckte ja ljuset o la mig på golvet o försöktr förklara för Moa hur ja mådde men kunde inte se nått eller höra varken min eller hennes röst. 

Ja brukar överdriva allt så Moa trodde inte på mig när ja sa att ja inte mådde bra.
Efter ba 1min kom skoldyster o sa att ja va likblek o att ja skulle lägga mig me bena i luften. Ja va helt borta o låg o blunda medan ja hörde hur fler o fler lärare kom fram till mig men ja brydde mig inte hur många som kollade ja mådde så fruktansvärt dåligt. Skolsyster tog med mig ner till vilorummet där ja spydde o sen skjutsade de hem mig.. lyckat

//Elsa

Likes

Comments

IKEA, idioter och mitt rum kan dra åt helvete. Vet inte hur ja ska beskriva denna hemska dag.
Började me att ja vaknade o va azz glad o tänkte att detta kommer bli en bra dag!

Sen skulle ja köpa färg till att måla om tre grejer som ska in i mitt rum oså blir färgen fucking svart o ja ville ha brun.
Aldrig känt mig så klantig som när mamma säger att ja ska va försiktig med färgen för den går inte att få bort, o ja svarar typ daah ja är inte dum i huvudet. 5min senare har ja vält ut hela burken på bordet. Smidigt Elsa.

Efter detta va allt frid o fröjd, kollade på en portugisisk serie som va jätteförvirrande tills pappa kommer o säger att vi ska till IKEA sisådär 30min innan de stänger. Bra pappa.

Pappa kör som om han hade 20mille i baksätet o polisen jaga honom.

Väl inne på IKEA fick ja panik, alla gick lika långsamt som när man går till skåpet på en matte letion för att hämta nått o tar extra lång tid på sig för matte är azz tråkigt. Fattar inte hur människor tänker ibland azzå! Idioterna fattade inte att IKEA stänger om 20min o att ja ska ta mig igenom hela skiten så fort som möjligt o hämta mina varor. Stress på hög nivå.

När ja väl trodde att helvetet va över så inser ja att stolen ska monteras ihop oxo. Övervägde att hoppa ut genom mitt fönster.

IKEAs bruksanvisningar är de västa ja har sätt, ja vet inte om de är en stol eller en apa.
De tog mig 1h att få ihop helvetet på 4ben o när ja tyckte den va klar inser ja till min förtvivlan att de finns minst 12skruvar kvar. Suck.

Som pricken över i:et dissar en människa mig. Hatar folk som dissar mig. Får aids.

Samtidigt är ja azz glad för mitt rum som vi har typ renoverat men alla har vi dåliga dagar o detta va min.

/Elsa

Likes

Comments

Oherregud va helgen går fort. Känns som det va för en timma sen jag slängde skolväskan i golvet och lova mig själv att aldrig gå tillbaka dit hahaha. Varför går helgen så fort ärligt? Har inte gjort nått tack vare min rygg som tillhör en 86 årig gammal kvinna och inte mig. Jag vet inte vad som gör att jag ibland får så ont i ryggen att jag inte kan röra mig, mår illa, ont i huvudet och gör mig blekare än vad jag redan är.
Har vart hos skolsyster, läkare och sjukgymast och alla säger olika. Tack för att ni gör mig mer förvirrad än vad jag redan är!

Läkaren sa att han tror ja har ryggskott man ba ja är 15 år och inte 86! Är ingen läkare men tror det är ganska omöjligt att ha ryggskott i min ålder men om någon undrar vad som är fel svarar jag alltid att ja har ryggskott hehe. 

Medan jag i själva laget tror jag har cancer, jag tror alltid att jag har cancer, ligger och stressar upp mig och är min egna personliga läkare som varje dag ger mig själv cancerbesked.

Ärligt så tror jag att det är cancer denna gången för när det börjar gö ont gör det så ont att jag gråter och jag gråter ALDRIG av smärta, så detta är inte bra, not good.

Det värsta var när jag fick ont i skolan och mina kompisar inte fattar smärtan jag går igenom förens jag börjar gråta då fattar de. Dock kan ingen göra något åt min smärta, inte ens jag. Jag äter ALDRIG alvedon eller andra läkemedel för de känns fett skumt, har spytt de senaste två gångerna jag har tagit de och är typ emot de så det är inte ens ett alternativ. Så hag får bara vänta ut det.

Det gör jätteont men ingen ser det för smärtan är på insidan vilket gör att folk inte tror mig när jag säger att jag har ont man ba fuck you jag lider fan här.

Äsch hoppas er helg har varit bättre än min!

/86 åriga Elsa

Likes

Comments

Blää skolan har börjat igen och allt har redan gått åt helvete..
Betygen sjunker, pressen ökar, nationella är runt hörnet och jag borde plugga men istället är jag trött, omotiverad, deppig och har allmänt slutat bry mig om allt. Fattar inte.

Detta känns inget bra. Jag brukar vara en glad människa, vad har hänt?

Under lovet har jag varit mitt gammla jag, jag har aldrig skrattat så mmycke och det är tack vare mitt sommarställe där vi har ett hus och kusinerna. Gud vad jag älskar mina kusiner, de har inga bekymmer, de är inte stressade, de är alltid glada. Älskar alla! men nu är jag tillbaka och skolan, stressen och ångest kryper fram.

Nä fuck it! nu ska jag gå och ta tag i mitt liv! Hare!

/Elsa

Likes

Comments

Mina föräldrar sprang precis ett maraton. Mamma bestämde sig dagen innan att hon skulle springa och kom halvvägs, ca 2 mil, och pappa fullföljde hela maratonet på 4,2 mil. Jag kunde inte varit stoltare!
Medan vi stod vid målgången och väntade på pappa såg jag folk som hjälpte det skadade genom att vara levande kryckor, såg två män som sprang i mål hand i hand, det var ett barn på ungefär 5 år som sprang, det var folk som såg ut att vara 100 år eller jultomten som sprang och alla runt om klappade och hejade, men det som beröde mig mest var när en pappa kom springade med sin son i rullstol framför sig. Han hade alltså sprungit 4,2 mil med sitt barn i rullstol. Alla skrek som de aldrig tidigare gjort, alla klappade, visslade och till och med alla som sprang klappade. Fatta va fint!
Att springa ett lopp är fan lätt för en frisk människa men att springa med sitt handikappade barn som aldrig kommer kunna springa ett maraton, de är kärlek, de är en pappa som älskar sitt barn, han är en hjälte påriktigt. Vissa gör mer än andra.
Jag kände mig så stolt över att vara människa, att se hur kärlekfulla alla va, att känna kärleken i luften så tydligt att jag nästan kunde ta på den var sjukt. Det är ett hopp som tänds inom mig att människor är goda, hjälper varandra och inte bara dödar eller misshandlar varandra.

Dock har jag aldrig känt mig så liten som jag gjorde då. Pappan som drog med sitt handikappade barn har gjort nått fint. Vad har jag gjort? Ingenting. Jag gick och klagade på att var töstig så vi gick in och köpte dricka och godis. Att jag får i mig godis och cola hjälper inte någon, det uppmuntrar inte människor till att bli bättre, jag inspererar inte någon, jag är ba världelös.

/Elsa

Likes

Comments

Jag har förmånen att få resa och uppleva olika naturer, kulturer osv tack vare mina föräldrar. Det är först i denna åldern jag har börjat uppskatta resor och fatta hur tacksam jag ska vara för att jag får resa såhär mycke, även om ja är rädd.
Förr när vi åkte på resor va jag så sjukt otacksam, jag fattade inte att de är så få förunnat att resa lika mycket som jag gör. Fyfan va bortskämd ja va, men antar att ja trodde på en perfekt värld, att alla hade de lika bra som jag. Tänk att jag inte visste att det var krig i världen, att folk dog av svält, att föräldrar slog sina barn, att det existerade psykiskohälsa osv. Jag trodde att alla åkte utomlands minst 2ggr om året, att alla alltid var glada och att det inte fanns några bekymmer över huvud taget. Hur blåögd får man va? Spyr.
Nu inser jag vilken idyllisk barndom jag har haft. Jag har inte haft någon med något missbruk, aldrig vart orolig för att pengarna inte ska räcka, alltid kännt mig trygg och haft en kärleksfull familj med föräldrar som aldrig bråkar. Tack vare mina föräldrar har min uppväxt varit felfri, eller aa om man bortser från det enda dåliga jag kommer ihåg som var när jag hade önskat mig en katt som min syrra fick istället, det är det västa som har hänt mig. Fatta va bortskämd jag är. Fyfan. Det finns barn som svälter! Dags att vara mer tacksam för var man har istället.

Nu när vi åker på resor tänker jag på det, jag reflekterar över hur mycket mer det är värt att åka på en resa och uppleva allt va det nu innebär, än att köpa materiella ting. Resa är det bästa som finns. Fan att inte alla kan resa o se allt som finns att se.
De viktigaste är att vi är tacksama för det vi har, tacka de människor som har gör det möjligt för dig att må bra!

/Tacksam Elsa

Likes

Comments

Alla är rädda för nått eller har fobier. Jag fattar inte varför man ska leka att man inte är rädd för nått, att man är rädd för nått gör en inte svag, tvärt om de visar att kroppen funkar.

Idag flög jag till Dublin, vilket är Irlands huvudstad, för att min pappa ska springa ett marathon här och kanske mamma med, skillanden är att pappa har tränat i typ 3månader medan mamma bestämde sig i typ onsdags att hon ville springa ett lopp på 4,2mil. Typiskt mamma.

Tillbaka till flyget. Ehm jag har klaustrofobi, höjdskräck och är extremt rädd för vatten av någon anledning och när vi då sitter i ett litet plan, högt uppe i luften, över hav och planet flyger in i luftgropar får jag panik. Jag sitter bokstavligen i en dödsmaskin som ger mig en gratisbiljett till döde. Jag är en människa som är rädd för mycket det kan jag erkänna hahahaha men de va ba för mycket för mig. Som pricken över i:et så har jag haft grov dödaångest sen jag var 6-13 och jag trodde de hade försvunnit men näää, de är som mens, när man tror den är borta så kommer den där utan förvarning. På flyget kom min dödsångest och det gick så långt att ja accepterade att jag skulle dö, där och då. Azzå kan ni fatta? Jag sa bokstavligen hejdå till min familj och bara väntade på att dö. Om flyget hade kraschat hade jag suttit kvar, inte försökt fly, inte försökt att överleva, jag hade suttit helt stilla och låtit min familj leva utan mig. Hur självisk får man va? Nä fyfan ja äcklas av mig själv, men när dödsångesten tar över är det inte jag, Elsa, som styr längre det är rädslan.

Kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig har trott så mycket på gud som när jag sitter på ett flyg. Ber minst 57ggr och lovar gud massa, att ja ska bli bättre. Hahaha lite kul efteråt men ärligt just i den stunden när rädslan tar över hela min kropp och att den är ett under att jag inte har fått en panikattack så är det de vettigaste att göra.

Nä vet ni va nu har jag lov och all ångest kan dra åt helvete! Hoppas ja överlever hemvägen så hörs vi.

/Elsa

Likes

Comments

Bara jag som märker att jag mår sämre på hösten samt vintern pga att det alltid är mörkt och dåligt väder? Jag har märkt att jag förändras på vintern på ett negativt sätt, jag blir deppig och nedstämd av detta väder. Hallå Sverige! inte undra på att vi har så många som är deprimerade, allt beror på vädret. Dags att flytta till Spanien! Inte direkt men man kan ju alltid drömma.

Eftersom vädret i Sverige får än att bli lika förbannad som när man hamnar bakom en människa som går extremt långsamt när man har brottom får man hitta på något mysigt att göra inne istället, för att gå ut är fan inte ens ett alternativ när det är minus 37 grader så man behöver ha minst 12 jackor och en mössa. Hell no jag är hellre inne i min ensamhet och kollar netflix tills mina ögon blöder. Efter jag har kollat klart varenda serie på netflix har jag en extrem tristess, vilket ofta leder till att jag gör mat och sedan för omväxlingens skull kollar jag på Youtube. Life goals. Inte riktigt men ärligt pallar jag inget annat, jag är en ensamvarg och har inget behov av att vara med människor hela tiden, inget illa menat mot folk men jag är bara hellre själv.

Mitt liv låter jättetråkigt men jag älskar det. Fatta va jobbigt att ha ett tumbr liv med massa tända ljus, läsa mycket böcker, ha på sig obekväma men fina kläder och vara ute och frysa för att sedan komma in och göra en varmchoklad och lägga ut det på insta. Fatta va jobbigt att släcka alla ljus. Nä, det är för jobbigt för mig. Tror jag är liiite för lat.. Moa klagar alltid på mig att jag är för lat men vet ni va, det är okej att vara lat. Jag skyller allt på vädret.

/Deppig Elsa


Likes

Comments

Jag minns när jag var liten och allt jag drömde om var min drömprins att jag skulle leva alla mina lyckliga dagar med. Min drömprins var inte en kille som skulle komma ridandes på en häst utan en kille som jag kunde dela min lycka med, någon som kunde älska mig på samma sätt som jag älskar han.

Att växa upp och se något helt annat i denna värld man lever i fick mig en tankeställare. Kärleken mellan två perosner finns inte om de inte kämpar tillsammans och verkligen älskar personen för sin personlighet. Allt handlar inte om ett utseende eller pengar utan vad ditt hjärta klappar för. Min drömprins är en person som jag vet alltid kommer finnas där för mig med en vacker personlighet, jag kan känna mig trygg med och veta att oavsett vad som händer stöttar han mig och det är det fina med kärlek att veta att en person älskar en för vad man är. Samt att alltid vara trogen till människan man älskar. Att aldrig såra personen, aldrig skada perosnen fysiskt eller pjysiskt. Det handlar inte om att du måste köpa kärlek utan kärlek är vad man gör den till.

Jag gillar en männsika och kanske blir han min drömprins men det återstår att se.

Puss och kram -M

Likes

Comments