Att möta sitt inre

Nu var det ett tag sedan jag bloggade senast och känt mig ambivalent kring huruvida jag ska fortsätta med denna blogg, men kommit fram till att jag ska fortsätta skriva. I och med att skrivandet alltid har varit något jag brinner för, faktum är att jag alltid haft lättare för att uttrycka mig i skrift än genom att talet. Men i alla fall den senaste tiden har jag försökt stabiliseras i mitt mående, värna om mig själv och ta hand om mina sårbarheter. För jag har långsamt börjat inse mitt egna värde igen, att jag är värd något och värd att må bra. Jag har insett att mitt värde inte ska baseras på hur andra mår eller tycker och att jag är lika mycket värd som alla människor. Det betyder att jag måste sluta trycka ner mig själv, behandla mig själv med respekt och lära mig älska mig själv. För även om jag har bestämt mig för detta att skapa ett nytt liv, så måste jag ta mig an och möta mitt förflutna för att det ska sluta förfölja mig. Jag måste våga möta mitt inre och allt vad det faktiskt innebär, vilket känns skrämmande för jag vet inte hur jag kommer att reagera. Men samtidigt känner jag mig redo och vill bara komma igång, eftersom min förhoppning är att jag kommer bli mer stabil. För ingen har garanterat att det kommer vara enkelt, men samtidigt vet jag att det kommer vara värt det och att jag bestämt mig för att klara det här. TACK FÖR ATT NI FINNS!

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Du är värdefull. Jag förstår varje ord av vad du skriver. Det är oerhört svårt. Och inte lättare såhär på nätet antar jag.

Djupa sår inom en som fått vara infekterade under lång tid tar jättetid och kraft att bearbeta. Jag tror på dig. ta det försiktigt så kommer det läka och bli till ärr istället.

Kram❤

nouw.com/blackout
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Skickar dig energier

nouw.com/stenhagenbettan