23 November

Idag är det måndag den 23 November och ungefär tre ynka månader kvar tills min placering går ut, jag har fått frågan om jag vill ansöka om förlängning inför behandlingen. Vilket gjort mig en smula ambivalent, eftersom att jag behöver ta ställning för vad som är bäst för mig och mina behov. Jag behöver även ta ställning till att jag har ett helt annat utgångsläge nu och att jag har fler strategier nu att använda mig av; i bland annat krissituationer som gett mig ett nytt förhållningssätt till mina känslor. Samtidigt som jag vet att allting går i vågor; att ena stunden hjälper det och känns som att jag litar på min egna förmåga. I nästa stund är jag för impulsiv för mitt egna bästa och upplever det som att jag inte är redo än, att jag behöver mer tid med tanke på att jag är mitt i behandling. Även att det inte blir något bra om jag ska stressa mig igenom en behandling, vilket jag har många egna erfarenheter av och att förändringen helst skulle ha skett igår.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
Hilma
Hilma,

Det är svåra beslut att ta. Massa kramar till dig <3

nouw.com/hilma
Anonym
,

Hejsan!

Jag har aldrig träffat dig men hittat till din blogg och kikar in på din blogg ibland och hoppas att det går bra för dig.

Jag läste just flera inlägg bakåt i tiden på din blogg, och förstår det som att du varit på Katrineberg. Jag har också varit där, från maj 2020 och året ut. Jag skulle gärna höra vad du tyckte om Katrineberg, då jag själv kunde känna igen mig det du skrev om din vän Maria (beklagar verkligen!), att personalen, inklusive Marianne, verkligen inte fanns där ibland och tyvärr gjorde mer skada än nytta från och till. Hur länge var du där? Vad tyckte du om Katrineberg? Om du inte vill skriva här så får du gärna höra av dig via mail, om du har tid/ork/lust.

Hoppas att du under omständigheterna mår bra!