Hejsan, inte bloggat på några dagar nu hehe, för har sovit hos Julia sen i tisdags.
När jag kom till henne i tisdags så tog vi moppen till toppen och köpte massa godis träffade Simon, Amanda och rebecca.
Och i onsdags så fick vi för oss att vi skulle åka till Värnamo lite spontant så vi tog bussen och gick runt och shoppade lite och åt pizza och bara myste.
Sen i torsdags så tog vi moppen till Ljungby och fikade och köpte lite saker till halloween, sen åkte jag till mormor och firade henne för hon fyllde 70, sen senare på kvällen åkte jag tillbaka till Julia igen och vi badade jacuzzi och drack vin som vi gjort varenda kväll sedan tisdags.
Sen i fredags så kom Julias familj hem för dom hade varit iväg sen i onsdags, så då gjorde vi typ ingenting förens det började bli kväll då vi började fixa oss för halloween och Simon och Mikael kom till oss så fixade vi Simon lite.
Sen så körde filip oss till össlöv där det va fest va faktiskt riktigt kul och blev även lite smått dragen, sen åkte vi hem o la oss och sov.
Och idag kom mamma och hämtade mig runt halv 6 så åkte vi till mormor och morfar och åt sen körde mamma hem mig så har jag bara legat i sängen och pratat Skype med Joel, rickard och Edvin.
Men ska ta och sova nu så blogga imon istället så puss hej!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments