Det är som såhär att jag tänkte ge bloggandet ett sista försök, dock med hjälp av en annan bloggportal. Så till mina före detta läsare (och Hanna såklart som fortfarande läser denna): min nya blogg är http://citybloggar.se/moa/


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och två av mina vänner, Mathilda och Maja, har bestämt oss för att göra något av vårt projektarbete som har betydelse. Vi kom snabbt att tänka på UNICEF och barnen som inte har samma fördelar som vi har. Vi gör armband och säljer för 50 kronor styck och skänker pengarna vi får in till UNICEF och detta är ingenting vi tjänar på själva, utan vi gör det enbart för att hjälpa andra, vilket vi tycker är det enda rätta. Om du vill vara med oss och hjälpa till att förbättra levnadsvillkoren för utsatta barn så kan du kontakta oss på GeHopp@hotmail.com eller via vår facebook-sida som heter "Hjälp oss att ge hopp". Tack på förhand!

klicka här för att komma till facebook-sidan!Likes

Comments

Jag, Mathilda och Maja har nu bytt projektarbete (bättre sent än aldrig), eftersom vi inte fann motivation till att arbeta med vårt gamla. Nu har vi bestämt oss för att göra pärlarmband (bilder på de kommer senare) och pengarna vi tjänar på att sälja de ska gå till UNICEF. Vi anser att det är mer motiverande att göra något som har betydelse, vilket detta verkligen har, då pengarna går till att hjälpa barn som har det svårt. Trodde aldrig att det skulle vara så här mycket jobb med uträkningar osv, men nu är vi klara för att beställa pärlorna. Bara själva grejen att hitta en bra och seriös sida att beställa ifrån tog en evighet kändes det som, men vi ville inte ta "första bästa" och nu har vi hittat sidan  www.ziddharta.se, skriver hela länken, då det var lite krabbigt att komma in på själva startsidan. Denna sidan är både seriös, har mycket bra utbud och priserna är mycket bra. Rekomenderar denna sidan starkt till er som gillar pärlor.

Likes

Comments

Håller på att laga mat inför morgondagens "utflykt" saco/högskolemässan i Malmö står på schemat hela dagen. Åker från stan 06.45 och kommer hem cirka 19.00, kommer knappt överleva. Och om jag inte överlever, vad är meningen med att leta skola till hösten?

Likes

Comments

Eller nej, det gör jag/det faktiskt inte, men det är sånna rubriker ni gillar ju. Varför är folk så beroende av att det ska gå dåligt för andra? Och så fort folk ser någon ledtråd om att det går dåligt för någon så måste man snoka och kolla upp vad som har hänt.

Likes

Comments

Veckan från helvetet är är. Hoppas att jag överlever, hade ju varit synd att avlida. Blev tydligen vinter jättesnabbt iår, redan fullt med snö och det verkar inte heller vilja försvinna. Nu är jag påväg till skolan, slutar kvart över 5 idag och har jättemycket att plugga på, så möjligheten att jag inte kommet skriva mer idag finns.

Likes

Comments

Idag gjorde vi klart det sista i mitt rum, är jättenöjd!

Likes

Comments

Haft en bra dag i Kalmar med pojkvän och bror. Hittade inte så mycket, men lite julklappar blev det och jag är ett steg närmare färdig. Lagat mat till familjen ikväll, hemmagjorda hamburgare med chili, att jag inte har kommit på min talang tidigare. Imorgon ska det sista i rummet fixas, och ska även plugga som bara den. Nu har jag och världens bästa pojkvän tänt massa ljus så nu ska vi krypa ner i sängen och ladda upp inför morgondagen.

Likes

Comments

Påväg mot Kalmar med Simon och Rikard för julklappshandling.

Likes

Comments

Har precis krupit ner i sängen efter en fin kväll med Simon, Mathilda och Jens. Kvällen bestod av taco, Mathildas omtalade cheesecake och film. Godnatt!

Likes

Comments