​Hej på er! Sitter just nu i skrivande stund med tallriken ovan. Idag är jag ledig vilket innebär att jag ska ta tag i allt jag inte hunnit med de senaste dagarna det vill säga, tvätt, städning och extra pyssel i stallet. Nougat ska  joggas lite lösgörande. Imorgon står det nämligen dressyrträning på han schema, men inte med mig på ryggen, spännande!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag har länge behövt ett transparent puder och nu har ja tagit mig i kragen. Detta från MAC fick flytta in i min sminkväska, om jag är nöjd? WOW!!

Än så länge älskar jag det verkligen. Det lägger sig väldigt lätt över ansiktet, fint resultat som sitter bra en partykväll och dryg. Vad mer begär man? För ynka 215kr blir det ditt!

Likes

Comments

Polotröjor i alla dess former! Både grovstickade och finare, alla går hem!


Behåll klänningarna! Det är inte dags att lägga undan de än, jag kommer absolut att behålla mina klänningar som är utsvängda och går i lite mörkare färgskalor i höst.

Skjortor, skjortor, skjortor! Enklare kvalitets skjortor i ljusa nyanser är ett enkelt måste!


En fin kappa/trench till hösten säger ju sig självt. Men att hitta den perfekta är ett evigt letande... Men vet att Filippa K har en som är ögonfallande fin, tips!!

En stor mysig sjal, varför inte satsa på en från Malene Birger.


Den figursydda kostymbyxan! Så jävulskt snyggt, behöver jag säga något mer? 

Och så till sist de svarta bootcut jeansen kommer att finnas i min garderob. Eller ja de vill säga om ag hittar ett par sydda för mina taxben...


Likes

Comments

Unnade mig en lugn morgon idag vilket behövs. Älskar mornar utan stress då man kan unna sig en extra lyxig frukost tillsammans med en bok. Älskar verkligen att läsa men inte ofta jag tar mig tid till det vilket är synd, men försöker bli bättre på att unna mig dessa mornar, jag mår så mycket bättre och är inte lika stressad. Det är de små sakerna i vardagen som gör så mycket enligt mig.​

Likes

Comments

Fick en kommentar som löd såhär:

Tycker du inte att skolan är viktigare än jobbet ? Hela din framtid står på spel? Så om du behöver ta igen, varför jobbar du för då ? 

Mitt svar är, absolut tycker jag att skolan är viktig det har du absolut rätt i! Men att hela mitt liv står på spel, om du tror det så har du fattat det lite fel vännen. Om du ska plugga vidare efter gymnasiet så ABSOLUT är gymnasiet a&o. Men jag som inte ska plugga vidare och är ute i arbetslivet VET att de flesta arbetsgivare inte kollar på dina gymnasiebetyg utan tittar istället på någon som har arbetslivserfarenhet och kan sin grej, de flesta väljer en tjej/kille med skön attityd som har jobbat, inte någon som var duktig på historian på gymnasiet. Man skapar sig möjligheter. Jag själv har skaffat mig ett jobb direkt efter studenten fast jag inte ens gått ut skolan än. Jag kan säga att många arbetsgivare skiter i dina gymnasiebetyg om du istället har jobbat, men visst ska du kämpa med skolan jag säger inget annat. Hade faktiskt en lärare som berättade för mig hur få som faktiskt frågar efter ett gymnasiebetyg när du söker jobb. Hoppas mitt svar inte gjorde dig alltför besviken haha. Men jag är absolut ingen som skiter i skolan jag skrev bara att jag hade lite uppgifter att göra vilket jag tror alla har. 

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är vi trötta här hemma idag men har haft det så bra och är fyllda med glädje efter en helg hemma hos mina föräldrar som bestått av ett gäng bra filmer kombinerat med massor med gottis. Vi har även blivit bortskämda med så mycket god mat tillsammans med världens bästa människor.

Nästa vecka är det äntligen lite ledigt från skolan vilket jag känner att jag verkligen behöver just nu eftersom jag har en del att ta igen. Fast då jag har en vecka fullspäckad med jobb på schemat så kommer det nog inte bli av i alla fall om jag känner mig själv rätt. Har verkligen noll motivation till skolan just nu vilket inte hjälper precis. Hur gör ni för att hålla motivationen uppe?

Likes

Comments

Kikade runt lite bland Mio's vår nyheter och hittade dessa marmorinspirerade bord, hur fina? Jag har fått upp ögonen för marmor som många andra och tycker det är så himla fint och verkligen något att satsa på då det har blivit väldigt hett nu till våren!

HÄR kan du köpa dig ett eget!

Likes

Comments

Tjenixen! Idag har jag fightats med min feber som vägrar ge sig av, men har hunnit med en del ialla fall faktiskt. Vid 13 åkte jag och fyllde på mina fransar för att sedan beta av ett jobbpass 16-20. Så nu har ja precis krupit ner i sängen och tänker inte röra mig ur fläcken!

Helgen är en jobbfri helg vilket var länge sedan sist så ska bara njuta och försöka hinna med så mycket som möjligt och träffa en otroligt fin vän vilket sätter guldkant på det hela. Vad ska ni hitta på i helgen? 

Förresten vad vill ni läsa om här? När min vardag  hemma hos mig är enkel och tråkig så fixar jag mer än gärna några önskade inlägg från er!

Likes

Comments

- Förut var jag en osäker liten tjej som hade noll självkänsla och trodde på allt jag fick höra men vad jag har växt som människa det senaste året, lycka till med att knäcka mig!

- Jag är hästtjej ända in i benmärgen.

- Jag har en liten exotic katt som heter Leo på fyra månader som jag köpt ända från Boden.

- En stor del av det som snurrar i mitt huvud just nu är hus, jag vill flytta till mitt egna hus nu!

- När jag har bestämt mig för något så vill jag att det ska gå så fort som möjligt, helst ska det ske dagen därpå, tålamod vad är det?

- När tiden är inne ska jag och Stefan skaffa oss en Engelsk cockerspaniel, har jag berättat att jag är en riktig djur människa? Så tur att jag har Stefan, mamma och pappa som sätter stopp ibland, annars hade vi nog haft ett helt zoo ihop tryckt här hemma vid det här laget.

- Jag är en riktigt slösa på alla sätt men just nu spar jag varenda krona som inte går åt, till vad får ni klura på ett tag till.

- Jag är en riktig mysmänniska som älskar hemmakvällar.

- Jag är tokig i inredning och har en dröm om att någon gång öppna min egen inredningsbutik.

- Jag är en riktig morgonmänniska vilket Stefan avskyr haha...

- Jag planerar nästan allt nuförtiden, ni som inte gör det hur får ni era liv att fungera?

- Jag har fått någon äcklig dille på kokkorv skulle nog leva på det om ingen stoppade mig, vilket jag själv tycker är riktigt äckligt haha!

- Jag är i princip ständigt stressad.

- Jag avskyr när man planerar något och det inte blir av.

Likes

Comments