Vad vore livet utan att få skratta

I sängen min ligger jag med täcker uppdraget mot hakan, och lamporna är släckta även om det inte är bra för ögonen men vad gör det om 100 år??

jag är helt slut idag, är trött efter all regn som tisslat och tasslat idag. Passade ju (alldeles) utmärkt när man varit ute hela dagen med jobbet, finns både för och nackdelar med detta.

Började som vanligt runt 07, med och städa trappor men började inte med en trappa för ens 07:30, så det var bara till att knalla ner till första gården där jag mötte upp mina kollegor för jag först trodde jag skulle börja med FTI rundan men blev hämtat 09:00, tog oss ca 1,5 timme på att städa med fem trappor på ena och sju på den andra ca en timme att sopa. Ni kan säkert tänka er hur drygt det var att stå med mopparna när det regnade. Tur så gick tiden och det var bara till att lägga mopparna i tvätten sen gå till lokalen, käkade frukost sen åkte jag med min kollega som jag har FTI rundan med .Där under tiden började regnet falla igen, och det slutade lite innan det var dags för mig att ta min sopplock och börja plocka upp skräp på marken runt cointaner osv. I ca 5 timmar var jag ute, och kom in i lokalen efter bussresan från en by utanför staden jag jobbar, ca 13:30 sen var det bara till mig att äta min lunch, var så hungrig och trött på en och samma gång, att jag senare när jag väntade ut tiden började skratta från ingen stans. Nej men tycker det är kul att man kan skratta på jobbet när man ändå bara får sitta av sista tiden och har så mycket tankar som snurrar i skallen på en. Vad vore livet utan att få skratta?

Allt behöver inte vara på allvar hela tiden, för att man skall kunna trivas får man även göra så bra som möjligt utav situationen.

Är man övertrött så är man. Speciellt om man varit igång ute några timmar, känns dock skönt nu så här i efterhand.

Ska i alla fall snart sova under mitt täcke och försöka undvika att klia på mina myggbett, blir ny dag och nya tag imorgon.

Ha det bäst.

Gillar