Tiden bara försvinner

Godmorgon.
Idag är det ny dag och denna helgen har varit en bra helg men känns som det inte hinner börja innan det slutar.
Började i fredags med att jag firade min styvpappa med min familj, viiölket var väldigt välbehövligt och mysigt ett bara vara och få umgås.
Han grillade även kött samt till det hade vi potatis gratäng. Efter att suttit ute några timmar ute, gick jag upp till mitt rum lite då det blev lite varmt ute.
Det blev lördag och jag vaknade, rastade hundarna och la mig igen några timmar. Sedan gjorde jag frukost till mig och mamma och bara tog det lugnt på morgonen, tiden gick och det stod på schemat att jag skulle åka in till stan för att ordna lite p piller exempelvis, sedan bestämde jag och min tjej kompis oss för att träffas så jag åkte till henne strax efter jag vart klar.
När vi kom fram handlade vi, åt vatten melon pratade om allt mellan himmel och jord, åt god mat. Vattnade deras växter och lite gott och blandat. Gick även till Bo oholson (typ som ullared) haha. Nej men nästan.
Det var så mysigt och jag köpte lite saker hem fast jag inte skulle men kunde inte hålla mig haha.
På kvällen åkte jag till min pojkvän och till vår kill kompis för att bada.. Och jag tog mitt första dopp i havet på stranden, det var såå skönt. Sov sedan i vår kompis föräldras husvagn alla tre, kändes som man var på camping fast det var på deras framsida. Hehe.

Söndagen bestod av förmiddags dopp efter frukosten vilket också var härligt. Någon timme där efter åkte vi hem till honom och jag började laga pannkakor vart så sugen, sen somnade jag typ i soffan efter att varit ute hela tiden blev jag helt plötsligt trött. Vi fick även besök och vi bjöd på kyckling kebab och jasminris som vi lagade ihop, det blev ändå gott och jag blev mätt. Tiden bara försvinner och det blev dags för att lägga sig...
Nu är det måndag och jag är på väg till jobbet, vill bara dagen ska gå fort för sen ska jag övningsköra.. Hoppas på bättre körning idag. Men man lär sig i efterhand. Ha en bra dag.

  • vardag

Gillar

Kommentarer