Spa helgen - 1 år

Förra helgen bestod av mys på spa tillsammans med min pojkvän, han bonde spa på dagen vi firade vår ett års dag och det blev på Örums Nygård ute på Österlen.
När vi väl kom till plats efter att blivit hämtad av mammas arbetskamrat vilket var snällt då det regnade och vi tänkte gå.
Bpda lika mycket spända och nyfikna på va det var för något. Steg ur bilen och tackade, blev bemött av en personal på hotellet och visste min pojkväns namn då dem pratat telefon innan om bokning.
Hon visade oss runt och visade vårat rum som kallades rågen.
En trevlig personal tyckte jag som tog hand om gästerna väl. När rund turen blev klar fick vi göra oss hemma stadda och vi bestämde oss för att äta utav fikat dem bjöd på. Som finns på bilden. Allt från cheescacke till tårta och bullar osv.

Därefter vi fikat klart gick vi in mot rummet och bytte om till badkläder så vi var sugna på att prova på poolen och bubbel poolen samt bastun som var i samma rum, det var en familj där redan med barn och två andra vuxna dom vi hälsade på. Min pojkvän simmade några längder lika så jag, en bada mest i bubbel poolen hehe.

(togs dagen efter)


Blev dags för middag efter mycket bad och massage som vi hade bokad vid halv 16:30 ca 25 minuter var vilket var hur skönt som helst och välbehövligt. Bara synd tiden gick för fort. Ville ha mer.
Maten gjorde dem bra i alla fall tog alkoholfritt vitt vin till förrätten och Fanta till drick medan han tog öl och vin haha.

Efter maten gick vi in till rummet vila och tog oss ett dopp till i poolen sen kände vi oss för att slappa resten av kvällen vilket vi gjord epå rummet sedan somnade vi runt 22. Vaknade av alarmet ringde runt 8 södmag morgon

Det blev söndag som ingen av oss längtade efter allt tog slut så pass fort och jag kände bara för att ligga kvar i sängen innan alarmet ringde, vi låg kvar en stund innan det var dags för frukost. På bilden ser andra ronden av frukosten tyvärr kan jag inte lägga in den första då det är en video..

Efter frukosten tog vi oss in på rummet och bytte om till badkläder för att passa på och ta hej då de sista två timmar vi hade på oss vid poolen och bubbelpoolen.

Vi tänkte öppna för at tfå lite luft men komnut och insåg att det var kyligare än vad vi trodde...
Efter mycket bad och mys tid tillsammans började tidne närma sig att checka ut. Runt 10 var vi ombytta och klara då det var dags för oss att ebge oss hemåt. Vi gick hemåt i solskenet och den kyliga luften som slog mot vpran hud. Vilket var mysigt sedan blev det dags för han några timmar senat eatt åka hem vilket var jobbigt. Alltid lika jobbigt oavsett. Tacksam för den helg jag fick tillbringa med den jqg älskar och med den som låter mig få vara mig själv.

Gillar

Kommentarer