som tiden går

Som tiden går fort man hinner inte somna och vakna och det är ny dag och nya möjligheter. Igår var jag på körskolan och det gick hur bra som helst. Men vi körde i lugnt tempo och i min egna takt.
Där efter satte jag nu på första bästa buss och åkte till min pojkvän, saknade honom för mycket att jag inte orkade vänta tills nästa helg han ska komma till mig.
Igår när jag kom hem till honom stod han vid grillen och fick även träffa på hans kompis, vi satt och snackade kollade på när han grillade och lyssnade på musik medan solen sken trotts den var lite efter 19.
Hur mysigt som helst.
E bjöd på hamburgare och pommes vilket satt hur bra som helst.
Åt även en glassbåt viket var så längesen nu, sådan nostalgi. Åt det ofta när jag var liten hos farmor och farfar. Så gott. Sedan när hans kompis åkte hem gick jag in i duschen innan det var dags för att bädda ner sig igen.
Och godmorgon nu är jag på bussen och på väg till jobb idag igen, räknade nyligen att det är 6 veckor kvar till min semester och jag ser framemot mina 3 veckor så mycket nu, ninte för att jag har något planerat men ska bli så mysigt att ta det lugnt..
Ni får ha en bra dag.

Gillar