Skapar kaos annars, haha.

Godmorgon...
Tror jag vaknat på fel sida, allt började igår kväll. Jag letade efter min mobil laddare jag trodde jag tappat ute eöeör nån annanstans. Men så vitt jag vet så vart det inte sant för jag visste sen någon timme tillbaka att jag har den i mitt rum. Jag kollade överallt, blev som vanligt uppstressad och irriterad på mig själv, så la mig istället runt 22. Somnade med en gång, vaknade imorse 5 minuter innan larmet ringde spänd i kroppen antagligen träningsvärk från jobbet. Lyfta på täcke och ryste om det och kollade igenom allt i mitt rum men hittade inte det.
Tog hundarna, rastade dem på gården gick sedan in igen, det ända jag hade i huvudet undertiden jag satt i lugn och ro med mat i munnen var min laddare.
Frukosten slank ner i magen lika fort som den var gjord, sen var det dags att rensa kattlådan, som också blev fel för jag har en förmåga att röra allt.. Röra allt jag inte ska, jag kollade eller ja tog ur den där luft duken så kallad som sitter på locket till kattlådan, vet inte ens varför. I dryga 10 minuter fick jag försöka sätta ditt den igen, och jag var klar med frullen 05:05 för jag tänkte glo på Youtube i lugn och ro men nej.. Det hände inte får jag skulle röröa doft duken..
Där efter borsta jag tänder, tog mig ut till köket för att hämta min lapp som jag ska ha med mig till sjukhuset för jag ska ta ekg test. Men då tar jag mammas lapp istället och kollar i rummet när jag bytar om att det inte står mitt namn..
Pustar ut och går vidare mot köket och tar min lapp, mat lådan och mackan till jobbet..mest för att inte glömma det också.
När jag väl kommer in i rummet och ska ta på mig ytterkläder, min reflexväst så ser jag min mobilladdare hängandes i samband med mil reflexväst så har jag letat som en dåre sen igår kväll men inte just där på den sidan av stolen..
Kan man få mer otur under en timmas tid på en morgon??
Antagligen är det en sån dag idag och jag hoppas jag får bättre tur på jobbet.
Blir jag av med en sak eller inte vet vad den är, kan jag bli onödigt uppstressad och då är hela dagen förstörd. Så typiskt mig..
Ska lära mig att packa ner allt kvällen innan samt göra det jag ska på morgonen och inte massa annat. Skapar kaos annars, haha.
Ni får ha en trevlig fredag.

Gillar

Kommentarer