Shopping

Började med att sminka mig strax innan jag och mamma tog bussen. Längesedan jag kände suget på smink då jag haft problem med finnar. Men nu efter mina nya p piller har finnarna börjat lägga sig åt sidan och känns så mycket lättare och fräschare. Provade även på lite nytt från julkalendern, som var tecnich. Riktigt bra ögonskuggor och foundation från dollarstore överlag.. Älskar det märke numera.

Syns kanske inte att jag sminkat mig, men jag förösker vara försiktigt så jag inte tar för mycket och jag är inte så duktigt på det. Men börjar lära mig.

11:37 tog vi bussen hemifrån och var framme med tåget på triangeln 14:17 ungefär. Kände hur varm jag blev och spänd av all folk. Ville bara ut från själva station byggnaden. Fick luft och sedan mötte vi min moster.

Fick bli den gudomliga buffén med sushi och allt vad det innebär. Riktigt gott, vi åt på restaurangen förra året också. Heter Tamnack Thai
Rekommenderar om ni har vägarna förbi.

Jag skojar inte när jag talar om att det var mycket folk.. Det var extremt mycket folk, att jag blev trött av att vänta på mamma och tog massa bilder på dessa fina lampor som sitter på taket. Dem var inne på hallberg, H&M och en annan butik likande flying tiger. Sedan gick vi till lagerhouse där jag fick köpt tbp julklappar till de sista jag itne hunnit köpa till.. Riktigt mysigt. Men föredrar till nästa gång när det inte är högsäsong hehe.

Det bästa av allt var när man fick vars en plats på tåget i tysta rummet.. Eftersom det redan var fullt överallt på tåget. Man fick koppla av lite i alla fall men inte hur mycket som helst för behövde bara stiga av 3 stationer senare. Men nu ikväll ska jag föröska slappna av mer. Så mina muskler också kan föröska koppla av då dem känns spända nog..
Ni får ha en toppen kväll..

Gillar