Saker ni kanske inte visste om mig

I skrivande stund tänkte jag berätta lite saker ni kanske inte visste om mig..

När jag var ca 16/17 år minns inte ålder riktigt så gjorde jag mig minn första tatuering hemma hos en tatuerare som jag idag tyvärr ångrar, så ska inom kort gadda över den på vaden, vill knappast visa upp den. Vet inte ens vad jag tänkte just då när jag satt där på stolen med benet uppe på bordet. HEHE Man lär sig efter sina misstag kallas det.

Jag har aldrig åkt flygplan men åkt med bil till olika städer här i Sverige när jag varit med pappa, känner mig lite annorlunda ibland när folk frågar om jag varit utomlands, men det är inte alla som kanske har tid eller råd till det. Men jag har däremot fått uppleva en massa annat skoj. Dock är drömmen att åka utomlands typ, Spanien eller London.

Jag är ensam tjej i syskonskaran, jag har fyra halv bröder och en biologisk med gemensam mamma och pappa.

Som person har jag lätt att skjuta fram saker, dvs jag kan säga att jag ska göra det men sen kan det ta en timme till en dag jag gör det, när jag väl gjort saken kan jag bara sluta mitt i allt för det inte är lika kul som jag tänkt mig. (Som träning exempelvis)

Har svårt för komplimanger, som när någon säger till mig ögon mot ögon kan jag lätt titta bort och säga tack typ sen försöka byta samtalsämne för att få bort den pinsamma tystnaden om det händer.

Ha en fortsatt bra kväll här fick ni ett litet inlägg om saker ni kanske inte visste om mig. <3Gillar

Kommentarer