Saker ni kanske inte om mig 2

Hej i detta inlägg tänlerjag skriva fler saker ni inte visste om mig.

1. Jag gillar inte när man går runt och snackar om folk som kanske inte är lika bra själv som en själv. Ecempelvis på jobb, och jag kan hålla med om att jag också har gjort det ni vet när man stör sig på någon så säger man det tiöl en annan. Förösker innerst inne att inte göra det för vet att det kan såra den andra.
Jag förösker själv bara lyssna på vad dem andra säger, eller låtsas att jag bryr mig fast jag inte gör det. Tror tyvärr det är vanligt på jobb och i skolvärlden.

2. Jag kan tycka det är påfrestande när man inte kan prata med alla, ni vet man starta en mening och sen kan man inte fortsätta med den, blir istället stelt. Kan ha svårt med att prata med vissa, känner oftast på mig vilka jag kan komunicera med utan att jag tror de ska dömma mig.

3. Har lätt för att se framemot saker och planera in det, sen när drt inte blir som jag tänkt kan jag bli besviken på mig. Vet inte varför jag ens gör så kan vara jobbigt för andra jag umgås med hehe.

4. När det är plats på buss och folk står upp kan jag tycka det är irriterande då det är drygt för oss andra om chaufören ska behöva tala ut den inte kör ifall man sitter ner. Vad är problemet med att sätta sig där väskan sitter sidan om, inte den som ska sitta utan personen.

5. Om man har djur en eller fler så kan jag tycka det är upp till den personen hur många man vilm ha huvudsaken man tar hand om djuret och de trivs. Så tycker jag inte man ska dömma, eller frågasätta om varför mam har 1 eller 5 djur.!?

Här fick ni 5 nya saker ni kanske inte visste om mig. Kanske lite mer fakta, vad vet jag.
Ni får ha en toppen dag där ute.

Gillar

Kommentarer