Sådana här dagar är dagar för mig

God kväll och trevlig/glad midsommar på er.

Klockan är ca 17:55 och jag sitter i mitt rum med datorn i knäet och tänkt försöka formulera mig i ord här inne som jag inte har gjort på ett bra tag då jag inte haft motivation till detta.

2020 har gått i vågor, kan inte gå in i minsta detalj mer än att himmeln har fått två fina änglar som gjort att jag känt mig tom och bara velat umgås med familjen och pojkvännen på sista tiden samt lite vänner som vi har gemensamt då allt varit så jobbigt. Tankar har farits runt i skallen på mig och det känns som man lever i en dröm när det är folk som går bort som står en nära. Känns overkligt men tyvärr är det sant, önskar man kunde vända kapitlet tillbaka och inte låta det som hänt hända. Men tyvärr kan man inte det och måste fortsätta med nya kapitel trotts svårigheter man går igenom.

Annars har allt annat förutom det negativa gått bra, lever på som vanligt med jobb, förutom att man fått vara hemma pga viruset som nu är överallt. Men nog snack om det.

Idag firar jag midsommar hemma med mamma och styvpappa. Min bror är iväg och jag kände för att vara hemma i år och fira hemma, lite skönt också att få ta det lugnt man är rätt trött efter jobb plus vill man vara lite mer försiktig nu också. Min pojkvän firar med några vänner där han bor, vilket är kul för honom. Vi är inte med varandra hela tiden då det är bra med att även kunna vara ifrån varandra även om det är jobbigt vissa dagar. Jag har idag bara tagit det lugnt helt enkelt kollat serie, varit ute i det fina vädret trotts att det stod regn. Nu ikväll ska jag fortsätta se färdig min serie är tanken. Sådana här dagar är dagar för mig när man slipper åka iväg och gå runt bland folk. Riktigt skönt att slippa stressa och anpassa sig för andra och kanske exempelvis dricka bara för andra gör det.

Nu ska jag inte göra ett långt inlägg men tänkte bara flika in och önska er en trevlig midsommar.

Gillar