otur men ändå tur.

Efter denna dag ligger jag äntligen i min extra säng hos pappa. Med denna söng känns det som man är ute pp utflykt med tält och sovsäck. Det är ju typiskt tält säng eller vad man kallar det då det är smidigt att fälla ihop och sen ut i med jag inte är hos pappa så ofta så får jag ha en sådan säng. Rätt mysigt ändå trotts allt. Saknar bara min pojkvän något extremt mycket, hans närhet han som kan gå mig på nerver men skratta tills jag får ont i magen.
Denna dag har jag i alla fall haft otur men ändå tur. Började med på jobb att jag tappade tålamod för kände som ingen lyssna på mig men allt gick bra ändå vilket fall som, ibland känner man sig ohörd alla dagar är inte perfekta.
Fick fixat mig ett bibliotekskort så jag kan lyssna via appen, om jag nu hittar en bok jag kan låna hehe.
Köpte mig en sallad på coop men glömde ta med bestick eller fråga om det i alla fall.
Går sedan mot pressbyrån och ordnar mig en present till min bror köper mig även en loka flaska men glömmer den vid disken där kaffemaskinen ståe och törstig vart jag.
Hamnar på tåget och hungrig är jag förösker hålla ögonen öppna, 30 minuter senare är jag äntligen framme. Går med rask takt till där pappa bor sätter mig ner och äter då jag är hungrig. Tar mig därefter ett bad upptäcker jag glömt extra strumpor & borste.. Hoppas jag imorgon inte glömmer något när jag ska till farmor och farfar med min lillebror efter hans tennis haha. Förvånar mig inte ett dugg. Nej men nu ska jag ta mig en tupplur, ställa larmet så jag kommer upp i tid imorogn.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer