opopulära åsikter

1. Jag gillar inte när man inte kan hjälpa invandrar på plats i deras länder så dem får rättvisa och kunna bygga upp sitt land på ett positivt sätt.
Hade varit bra för dem kanske än st råka över hela havet för att de måste ta sig till ett bättre land, förstår ni vad jag menar. Vore bättre om det fanns rättvisa över allt. Men tyvärr är fallet inte så.

2. Jag gillar inte när folk slänger cigarett fimpar på marken när dem kan lägga tillbaka fimpen i sin ask, tänk på alla djuren som får färdigtrampade fimpar i sig. Inte bra.

3. Jag tycker absolut inte om när folk dömer en utan de vet ens historia bakom. Om varför den personen är just där den är idag.

4. Tycker heller inte om när man följer i andras fotspår och försöker göra samma som andra gör, bättre att uppfylla sina drömmar men få inspiration är bättre.

5. Jag gillar inte när folk hetsar kring julen och MÅSTE stressa kring julklappar, bättre att man finns där bland sin omgivning och lära upp de små liven att närhet och visa att man bryr sig samt uppskattar dem man firar julen med, alla kan inte köpa julklappar.

6. Jag gillar inte när folk dömer hur man har det, vill man ha och uppfostra på det viset så ska föräldrar få göra det, så länge deras barn mår bra.

7. Jag gillar inte hur det är i skolor idag. Tycker det känns som det är för lite aktiviter utomhus, man lär sig om man varierar under sina teorier barn som "vuxna". Älskade aktiviter när jag gick i låg och mellanstadiet. Man fick lära sig mycket om natur och hur man kunde laga mat ute osv.

Jag gillar att man är fast med sin partner och glömmer sina vänner eller familj bara för man har ett förhållande.
Tycker man ska ha ett mellanting. Så man inte glömmer bort dem andra runt omkring.

Här var mina kanske opuplära åsikter. Hoppas ni förstår vad jag nu menar. Önska det fanns rättvisa lite över allt.

Gillar