Never say Never

God kväll mina vänner.

Jag sitter nyligen gråtandes och lyssnar på Justin Biebers äldre album, albumet som släppte året 2010 där han bland annat sjunger, Never say never, Baby One less loneley girl och en massa fler. På senaste tiden har jag blivit extremt känslig, jag är numera i en känslig period och har ingen som helst aning om varför, det känns som det är en pusselbit som fattas oh att jag inte kan prata ut med någon när jag väl känner det.

Jag känner mig ensam, även om jag vet att jag inte är det men det trycks ändå mot mig, jag har blivit nojig och orolig över om vad som skall hända min familj, rädd att jag ska få förlora dem som betyder mest och rädd över att jag förlorat vän efter vän. Undrar vad jag gjort förtjänar jag detta? Nånting denna början på höst slutet av sommaren har hänt i alla fall.

Skolan har dragit i gång och skjutits på i raketstart kan inte lika mycket umgås med mina vänner som jag önskat, önska då samtidigt att jag var den som hörde av sig, men jag har så extremt svårt för att höra av min till mina närmsta och ingen aning om varför, tror mina "vänner" kanske tycker jag är tråkig. Det kanske är svaret??

Det är ofta inte alltid så lätt och veta vem man ska vända sig till eller vem man kan lita på om man känner för att prata, och prata på djupet är något jag är dålig på. Är jag i skolan och vet om att jag inte mår så jätte bra, även om jag svarar ja om att jag mår bra så skojar jag alltid bort mina känslor och struntar i att prata om det när jag har folk runt omkring mig som frågar mig hur jag mår. Men det är ju standard svar, alla svarar " ja jag mår bra, själv?" när man egentligen kanske inte gör det. Men med låten Never say never som självaste Justin Bieber gjort så skall försöka kämpa vidare och inte ge upp, jag ska aldrig säga aldrig och fortsätta kämpa med min dröm som jag i alla fall trotts allt ska fortsätta försöka uppfölja.

Gillar

Kommentarer