Någon gång får man unna sig.

Godmorgon.

Idag är det fredag, som jag längtat, längtat efter denna helg då jag ska till Malmö tillsammans med mamma och möta upp min moster. Jag ska imorgon handla de sista två julklapparna. Lite jul känslor börjar jag allt få men inte tillräckligt, vet inte ifall det är för jag ska jobba dagen innan samt fredagen.

Idag när jag kommer hem har jag lite uppgifter att göra. kommer sätta mig vid datorn och klicka hem en vägg almanacka samt en egen personlig almanacka i bok form till mig. Ska bli spännande och se hur den kommer se ut i verkligheten, och tänkte försöka använda den nästa år nu när jag troligen kommer ta körkort, då kan det vara bra att ha nånstans att skria upp saker nånstans. Jag har provat använda mobilens kalender, men tycker det inte är lika roligt. Dock är det bra om den ska påminna mig om saker och ting. Så det kommer bli min julklapp i alla fall.

Någon gång får man unna sig trotts allt, behöver inte alltid kosta något, kan även räcka med promenad, Men denna gång bestämde jag mig för en sak.

Gillar