Min helg..

Gott nytt år hör ni.
Hur kan det ens vara möjligt att det nu är 2020.
Men hallå!? Är så pass van att skriva 19 får vänja mig nu vid 20.
Denna helgen har i alla fall varit hur bra som helst. Dock har jag haft en liten hemlängtan då jag varit bort hos min pojkvän sen fredags. Fått göra en massa grejer denna helg.
I fredags åkte jag till min pojkvön efter jobb, efter jag kom dit och byta om tog vi bussen till där hans pappa och familj bor. Vi byggde två gamingbord gick oväntat bra haha.
På kvällen blev vi bjudna på pizza, kebab pizza men vart inte 100% god hehe. Vi stannade över och sov hos dem. Åkte hem till E söndagförmiddag.

Lördagen bestod av ännu mer häng, vi drog till hans mamma och familj denna gång. Där efter på kvällen åkte vi till emporia. Något jag ångrade, dels vart det mycket folk sen tog buss och tåg resan längre tid. Eller ja det tog inte tid men jag orkade egentligen inte åka buss eller tåg som tog över en timme när jag kunde lika bra handla i Ystad på h&m..
Jag detta år får lära mig sluta vara så envis och ta det lugnt.
På emporia bland all folk snabbade jag mig in på H&M och shoppade underkläder, vi blev hungriga och åt på Max. Hatar sitta bland folk när det är högljud när man ska äta och få trängas samtidigt. pff. Stötte även på en vän och hennes kille, lite därför jag åkte in men blev inget mer än ett hej.. För det inte fanns plats att fika nånstans.

Söndag.. Och det bestod av att vi åkte till en vän till oss då hans föräldrar behövde hjälp med att lasta. E är också en brinnjävel pp allt inom trädgård hehe. Var skönt att få komms ut på landet, det var där jag fick hemlängtan saknade byn där jag bor. Men trevligt hade vi. Blev en lång dag så både E och jsg deckade redan efter 21 sen var det dags för mig att jobba på Måndag. Vi avslutade måndag kväll med glass och kolasås. Vilket var gott.

Det blev ny års afton med fylld ha förväntningar, jag och E firade med tre vänner. Min tjej kompis jag inte träffat på ca 2år efter våra student. Hoppas innerligt att detta år blir året där hon och jag kan umgås mer. Även med mina andra vänner. Ska föröska detta året ta det lugnt, låta dagen komma som den kommer. Och inte boka upp så mycket. Även om jag älskar att planera.
Men planera mer lagom och inte för mycket.
Ni får ha ett gott nytt år och var rädda om er.

Gillar

Kommentarer