Miiin helg..

Jaha då var det dags igen med att säga godmorgon då denna helg bara susat förbi som vinden där ute. Jag har haft en rät så bra helg om jag får säga det själv, har mått bra jämfört med förra vecka då det varit upp och nedgångar, bara orkat jobba, rasta hundarna, sett film/serie.

Min helg började i fredags efter jobbdagen som var så pass dryg, då vi fick vänta ut tiden efter 11 till 16 eftersom dem dragit ner så mycket nu i kommunen denna höst.

Tur nog gick det snabbt trotts att det kändes långsamt, min rastlöshet gick inte att styra, hoppas även att allt ordnar sig. Men men, det blev snabbt helg och dags för mig att bli upphämtad av min mamma och hennes arbetskamrat med tankar som snurrar i skallen.

Kvällen bestod av att bara ta det lugnt och se på film med mina föräldrar och mysa med djuren. Jag la mig tidigare okej, jag la mig strax efter 11 för jag dagen efter gick upp lite tidigare.

Vid 09 tiden gick jag upp lördag morgon, för att jag senare med 11:26 tog bussen till Ystad för att jag mötte upp pappa, pojkvän och lillebror då vi bestämt oss för att käka pizza. VILKET var dunder gott. (kanske tröttnat lite haha)

Så länge tiden vara, vart det 2 mysiga timmar som vi bara umgicks, pratade om allt möjligt, dock första gången för min pappa och pojkvän samt bror träffades efter ca 10 månader.

När jag kom hem från lördagens träff så gjorde jag inget speciellt heller mer än att jag gick med hundarna och hjälpte till här hemma, likadant igår.

Gick promenad med Messi, hjälpte till med att städa trappan, mitt rum och vek tvätt. Är stel i kroppen nu efter ingenting. Såg en serier också med mina föräldrar som heter Outcast. Riktigt bra, finns på viaplay.


Gillar