Men hör ni det är fredag

Godmorgon.

Som jag längtat efter denna dag, är slutkörd i mitt huvud och trött nästintill varje dag, men kan bero på att jag testar att ta medicin två gånger istället. Känner mig mer i fokus och mindre rastlöshet, sen rör jag mig ganska mycket på jobbet också när vi väl har arbete om dagarna så kan vara det som ligger bakom med, brukar ligga runt 20.000 steg när jag kommer hem. Härlig känsla.

Men hör ni det är fredag, nu vill vi bara tiden ska gå fortare, får se om vi får något att göra hela dagen jobbar mellan 07-16 så det är långa dagar som sagt. När jag kommer hem kommer jag inte göra något speciellt skulle jag tro. Skall försöka se ikapp idol, har bara sett första halva avsnittet, men blir lätt uttråkad. Där efter beger jag mig nog till sömns sen imorgon kommer en vän till mig, tanken är att vi ska baka och bara vara. Blev glad när hon skrev till mig och frågade igår.

Nu ska snart bege mig in till badrummet och tvätta mitt ansikte, vill försöka ta med min rengöring då jag fått finnar från och till var och varannan dag, försvinner inte för har en förmåga att pilla på finnar samt mun sår.. USCH: och FY!!

Ni får ha en super bra helg.


Gillar