Livet på pause

Det är ett tag sen sist och det händer en del saker runt omkring mig just nu och det har varit mycket jobb på sista tiden att man inte orkat göra något efter jobbet när man slutat 16:00 och är hemma 17:00 ungefär- det enda jag gör efter jobbet är att umgås med familjen och pluggar körkort , försöker även köra minst 2 gånger i veckan på körskolan då jag tyvärr inte har någon att köra med på fritiden, körningen känns bra men det känns som det bara är lite finslipning kvar som ska sättas perfekt innan dem där godkända lektionerna. Men det är lite frustrerade att det känns som det tar tid.

Allt tar sitt slut också samtidigt man försöker komma in i rutiner med livet, då jag inte fick vara kvar på det jobbet jag är på nu som lokalvårdare, ska nästa fredag ha en arbetsintervjuv med kommunen jag bor i. Och kanske jobba som timvikarier inom äldrevården under sommaren och sen kanske fortsätta med det.

Man får se vad som händer helt enkelt men jobbigt är det allt när det känns som livet är på pause och man inte riktigt kan planera.

Gillar

Kommentarer