Lite stress känner man sig

Ojoj vad tiden går fort, endast en vecka och tre dagar till julafton och sen ny års afton samt nytt år.
Igår försökte jag och min pojkvän med att bygga pepparkakshus men det gick åt skogen så att säga. Blir nytt försök idag. Ingen av oss har bra tålamod, så det är ett väldigt bra tålamods krävande.
Denna period när det närmar sig jul har jag svårt över vad jag ska köpa i julklappar speciellt till mina syskon, dem blir nöjda över vad dem får.
Men ändå svårt varenda år att komma på vad man ska köpa, så nästa vecka när lönen kommer ska jag åka till ÖoB och handla lite, tror säker jag hittar något bra där. Jag vet att man itne ska besöka så mycket affärer men ska försöka åka in runt öppningstiden, då jag är sen med att kunna köpa online. Att man inte lär sig att tänka på julklappar i november månad redan...
Lite stress känner man sig inom sig såklart.
Jag ser i alla fall fram emot nästa år med nya utmaningar dock är jag orolig över mitt jobb, jobbar kvar på obestämd tid på Samhall, fick tillägg till februari månad, hoppas på fast anställning då det även nu är svårt med att få jobb pga hur det ser ut nu. Jag håller tummar på tur då jag vill ha ett fast jobb, vill veta att jag har fast inkomst och kunna planera, även spara ihop.
Lite tankar far runt i huvudet på mig, nu sitter jag på bussen med mörker utomhus och på väg till jobbet. Skönt att få något att göra under dagen så man kan försöka koppla bort tankarna som snurrar.

Gillar

Kommentarer