leverat med stort plus

Denna helg har leverat med ett stort plus. Stort plus som betyder att den varit fantastiskt bra så nu kan jag sedan åka till jobbet med ett leende på läpparna. I fredags relaxade jag för mig själv framför orange is the new black med kanelbulle då det var kanelbullensdag, åt mig två styck till och med. Det är ju så gott...
Sedan gick kvällen vidare och det blev lördag, inga planer på förmiddagen men sen ringde min spontana pojkvän och frågade ifall jag ville hänga med till honom då vi skulle sova husvagn med några vänner som blev inställd tyvärr.
Vi gick till honom igen, tog det lugnt och jag sov i över fyra timmar från och till, antagligen för att det blev en förändring jag såg framemot. Deckade igen runt 23:30 när vi kom hem, där efter blev det söndag och vi låg bara i någon timme efter vi vaknar och såg på A Star is Born, som var så jävla bra som vanligt.
Älskar den filmen och värt att se, finns på Netflix. Väldigt bra lärdom!!.
Vi var även med några kompisar senare på eftermiddagen innan jag tog bussen 16:51 vilket vart jobbigt, men samtidigt skönt att komma hem för saknade min säng. Såg på Youtube direkt efter vi åt här hemma.
Sedan vart jag ute med hundarna och la mig direkt innan 22 och deckade igen.
Idag är jag utvilad och inte ens trött, det är kyligt och kylan trycks mot kroppen och jag har extra av allt på mig typ, till och med frost på taket!?
Snart snö kanske, nej men nu ska jag åka vidare med bussen.
Ni får ha en toppen dag.

  • vardag

Gillar

Kommentarer