Kvällen jag kommer minnas

Det är kyligt ute hundarna har rastas på gården och det hörs ljud från höger till vänster fån olika lastbilar nere vid lantmännen, så är det när man bor mitt i smeten trotts det är en by på 500 invånare.

Men ack vad denna veckan rusar iväg, var nyligen helg när jag såg på artister tillsammans med H på en inomhus festival som invigdes på Malmö Arena. Wow säger jag bara med den gemenskapen samt personalen som verkligen såg upp till alla som kom in för att titta på dessa begåvade artister som bestod av Molly Sanden, Morten, Jiraell, Rebecka och Fiona, bandet Hov1 och nån till. Det var magiskt ska jag tala om för er.

Vi både hade en mysig stund, eller ja stund vet jag inte riktigt eftersom vi var iväg 7 timmar efter hennes flytt med föräldrar från deras fd hus till nya lägenheten. Så det vart mycket den helgen men mysigt hade vi med massa skratt och njutning av musiken där alla sjöng och stojade.

Alltid lika kul roliga är att det var första inomhus festivalen som bestod av bar vid mitten av golvet, och framför till för dem som köpt biljett på 18 plus, vi satt på handikappsplatsen i med hon sitter på rullstol vid långa sträckor på grund av hennes handikapp. Men alla var så trevliga den dagen att det nästan rann tårar ner mot min kind.

Vi stod i kön i väntan på att få komma in, vissa av publiken stod och sjöng, drack lite alkohol och vissa stod och rökte vars en cigg, hoppade och krama om varandra. De gänget som stod och sjöng med Hov1s låt Gudarna på västerbron lät oss gå förre och höll upp porten, Alla var glada och inget bråk skedde. Artisterna sjöng och hade sig.

Molly grät nästan på scen när hon började sjunga Sand och publiken sjöng med. Tyvärr började kvällen rulla mot sitt slutoch det var dags för oss efter Hov1 att gå mot taxi hållplatsen. Sedan kom taxin till och med 30 minuter tidigare så kom hem till henne 1 timme tidigare sen omedelbart till sängs.

pizzan vi åt i fredags Tacosen vi gjorde på kvällen

  • vardag

Gillar

Kommentarer