​Kvällar är som bäst när man

Godmorgon.

Känns som vindarna bara fortsätter att storma in med stormsteg, igår vart det uppehåll, inte lika mycket blåst men lite smått kyligt i luften vilket jag tycker om.

Jag älskar dessa höstfärger, träden svajar åt höger och vänster, löven faller ner på marken med sina olika färgnyanser, hål i löven lite från och till, och jag såg en igelkott häromkvällen när jag var ute med våran fina Boss på kvällen. Igår gick jag 20 minuters promenad med Messi verkade som han tyckte om det, eftersom det inte blivit som tänkt med promenad under sommaren på grund av värmen, men ändå vissa dagar har vi gått, kändes skönt igår kväll när jag slog mig ner i soffan framför en dokumentär.

En dokumentär om en polischef som varit på unga tjejer... Tycker det är så sjukt. Speciellt en polis men överlag..

Kvällar är som bäst när man kan ligga i soffan och bara slappa, utan några måsten efter sina sysslor och jobb på dagen sm jag har tränings verk av idag, tecken på gott arbete. Började med att städa trappor sen hjälpte jag till pappersplock ute. För att slippa vänta ut tiden. Skönt att man får tillgång till att jobba utomhus.

Idag är det torsdag, en dag närmare fredag, ser framemot denna helg med massa mys, då jag ska träffa min pojkvän och pappa på lördag sen bara ta det lugnt hemma.

Ni får ha en toppen dag, bara 20 minuter kvar av denna bussresa.


  • vardag

Gillar