känna doften

Go kväll...
Tanken va att jag skulle uppdatera min helg igår, men ack så fel det blev...
Efter många om och men tänkte jag skriva upp den här och nu.

Denna helg har varit ovanligt lugn, jag har varit lugn i mig själv och sansat. Har nästintill bara spenderat med min tjej kompis och familj.
När man väl får egentid för sig själv är det inget som får stoppa.
Har inte gjort något speciellt mer än att jag fredag kväll bara njöt, liknade lördag.
Mamma bakade sockerkaka som vi smaskade på sedan, strax innan jag skulle ta bussen för att möta upp H då vi bestämde lunch på max. Jag tog mig en halomi burgare som många pratat om, och jag förstår.. Den var extremt god.
Kul och prova något nytt, det var ovanligt mycket folk som åt vid 12, och allt gick bra ingen av oss klantade oss..Förutom att H's burgare gjorde så hon kladdade haha.
Därefter lunchen begav vi oss ut med mättna magar och vi bestämde oss för att fotografera oss strax innan henena färdtjänst kom..
Där kan jag lova er att jag klanta mig, precis som vanligt i vanlig ordning. Det är mig ni får läsa om..
Vi hittar en gränd i stan där vi ser en perfekt fotoplats med lite mindre folk, vi latjar och posera oss.
Jag tar av mig jackan lägger den på marken för att få en fin bild, kollar på bilden hon tog, fick ta en bild på henne med. Vi skrattar och har oss. Tiden går och vi känner för att gå mot där hennes färdtjänst ska hämta upp henne, men jag ser då en konstig eller ja tre konstiga fläckar på mina jeans jag har på mig. Kollar på jackan och känner sedan hur det doftar.
H börjar med känna doften och tycker det doftar bajs..
Jag säger med en grimas "åh nej kommer dofta i bussen.."
Men kommer tur nog på att jag har underställs byxor i min väska jag kan byta om till, vi letar efter en närmsta toalett som ligger några meter ifrån. Och ja en toalett jag nästan låser in mig på och jag får höra "lugn nu Moa", haha. Alltså vi två, jag med bajs på byxan från en hund eller katt som gjort revir får i akut byta om för att jag inte ska skämma ut mig..
Vad skulle jag gjort om det inte fanns ombyte? Hädanefter ska det alltid ligga något i min väska jag ska byta om till för jag är rätt klantig av mig om man säger så. Men ett roligt minne för oss både, ett minne som kommer förlänga livet..

Gillar