kände mig dock som en pensionär

Godkväll fina som läser detta inlägg.

Jag har idag inte gjort något speciellt förutom att jag i förmiddags åkte in till vårdcentralen, men allt blev ett missförstånd jag hade bokat tid online, men tänkte inte på att det var telefon tid, så där satt jag i väntsalen och väntade i 40 minuter, och strax efter ringde hon upp som jag då trodde skulle vara hos som undersökning..

Men dumma jag läste inte igenom riktigt, utan gick dit i onödan förväntansfull då jag tänkte kolla prover men jag får ju såklart boka om det, och rätt denna gången hehe. När hon ringde upp stanna jag upp för stunden för att höra all information som gick ut lika snabbt igen som den kom in, då hon frågade varför jag ville undersöka mitt blodprov bla bla bla. Sen sa jag bara ja tack så mycket för hjälpen, nu vet jag vad jag ska ta till väga.

Sa inte mycket för jag skämdes lite, då jag sa mitt i allt att jag satt och väntade på vårdcentralen... 🙆 Well nu vet jag att man inte ska boka in så dem ringer till en... Men ja är man förhastad och bokar när man glömmer bort saker så blir det fel och händer alltid något fel i min vardag.. SÅ typiskt mig .

Strax efter det gick med shoppingvagnen till willys då jag fick en shoppinglista på köpet, då mina föräldrar behövde lite saker på fyllda, och jag kände ändå att det var behövligt för min del för jag behöver träna på att shoppa i matbutiker, och det gick bra idag, kände inte av stressen inne i butiken på det sättet jag brukar göra det kändes mer av vid kassan och när jag skulle köpa snus till mina päron.

Men annars stolt över att allt gick bra trotts allt, kände mig dock som en pensionär med shoppingvagnen haha..

Nu ska jag kolla vidare på Riverdale, sen Youtube kanske om det är något som lockar.

  • vardag

Gillar

Kommentarer