Jag måste få tag i det igen

God kväll.
Innan ögonen slocknar tänkte jag skriva av mig lite.. Känner bara för att skriva lite om min dag, denna onsdag som även är sista dagen på denna månad.
Jag ligger nu under mitt tyngdtäcke efter en dag jag inte gjort så mycket på.
Det jag gjort idag är träning på crosstrainern i 20 minuter för jag verkligen kände för att ta tag i min träning så kallad.
Jag är inte van vid träning och tyckte 20 minuter var lagom för min del, sen om jag fortfarande håller vad jag lovat ska jag ge på det igen nu på fredag.
Där efter försöka öka takten och få det till en rutin. Bara jg nu inte ger upp som jag har lätt för att göra.
Det jag ångrar idag är en sak som jg skulle gjort och det är att jag inte gick promenad med vår ena hund Messi som jag sa till mina föräldrar.. Vår trädgård lockade och jag släppte han lös, så han fick springa av sig samt leka lite i lugn och ro efter att våra två andra hundar busat av sig.
Men tanken var ju som sagt att jag skulle passa på med att gå runda nu när det varit svalt ute, nej det hände inte.
Dels så ville jag och min styvpappa se ifall Messi högra fram ben såg bra ut, för han har haft något problem med det småkallt, svårt att förklara. Han har haltat lite de senaste dagarna.
Såg dock bra ut i förmiddags för han hoppade och sprang runder samt försökte leka med en stor pinne hehe.
Så kändes bra i mitt hjärta samtidigt som jag fick dåligt samvete av att jag inte gick promenaden.
Jag måste få tag i det igen, har inte gått en promenad med hundarna eller snarare Messi under sommaren när det varit varmt på grund av att jag inte vill skada deras tassar.
Men ser ut som det är svalare nu dagar framöver, så ska kriga med mig själv och inte ge upp, eller tappa tålamdet så lätt.

Får dåligt samvete över mig själv ibland! 😔
Jag har lätt för att tappa tålamod, svårt för att ta tag i saker, avsluta saker som på börjat i en viss tid, sen bara ge upp och få lätt irritation.
Inte så kul när man inte alltid  kan styra sig själv när man vill.
Hoppas ni andra haft en fin dag och bra avslut på denna månaden. Så får ni ha en fortsatt bra dag.

Gillar

Kommentarer