Jag gick även promenad

Godmorgon söndag denna helg har ju bara sprungit sin väg. En helg med inga planer bjöds ändå på lite bad i poolen hänga med familjen och baka chokladbollar samt hjälpa till med att laga maten, varit en chill helg där jag bara varit och tagit det lugnt utan några måsten. Varit så underbart att bara fått umgås med familjen och att vi fick lite besök med av lite från släkten.

Jag gick även en promenad igår i solskenet som sken med en blå himmel och en fantastisk natur att gå i med fjärilar som flög och härliga åkrar sidan om istället för att sitta inne hela dagen för att glo på serie.

Det kan jag göra idag nu när molnen dykt fram och det är lite kyligare ute idag.

Dagens planer denna söndag

Är att jag ska städa mitt rum, se ifall det finns plagg som inte passar mig som jag gå med till återvinningen, gå promenad med Messi och föröska se klart 13 reason why. Vill så gärna bli klar med den serien så jag snart kan på börja en ny hehe. Tycker det är mysigt att kolla serie ibland och bara koppla av. Det är vad mina helger brukar bestå av när jag inte är med någon.

Nej nu börjar klockan närma sig 9 och jag ska göra mig i ordning lite så jag snart som möjligt kan baka chockladbollar idag igen, då dem blev godkända igår.


Gillar

Kommentarer