Inte för att

Att en liten sak kan göra så mycket stor skillnad är verkligen något alla borde ta vara på ifall man kan.
Jag har under min semester de senaste två veckorna börjat träna lite smått.
Tränar inte styrka om att jag vill bli body builder utan träna för att få bättre självförtroende och styrka i min lilla kropp.
Inte för att bli en muskelknutte och få biceps utan bara för mig själv och att jag ska få må bra.
Jag mår bra för övrigt men kände för en dag få en ändring i min vardag och få det till en rutin.
Dem senaste två veckorna har jag som sagt två gånger i veckan trampat på våra crosstrainer, det började med 15 km till 10 km sen 15 igen och idag blev det 20 minuter och 5 km.
Jag är nöjd med mina instaser och detta är bara början.

Jag som person brukar annars ge upp efter någon minut eller försök men med min inställning för tillfället så ska jag försöka att inte göra det. Men inget jag kan lova brukar oftast inte lova det jag intalar för mig själv och då blir jag besviken, besviken på att jag inte har någon kämparglöd eller självkänsla oftast.
Jag ska och jag vill fortsätta, vi har ett multi gym hemma också men tycker vikterna är lite tunga för mig så känner att crosstrainern är lagom för min del då den ändå tränar hela kroppen och i med jag är så lätt i min kropp vill jag inte belasta för mycket då det inte handlar om att gå ner i vikt, utan för kondition och styrka samt bättre balans i min vardag.

Jag hoppas innerligt att detta kommer tillväga även när jag börjar jobba nästa vecka. För känner ändå att jag inte är lika trött och sover bättre om nötterna dem två dagar jag tränat. 

Gäller att vara inte pressa sig själv för hårt utan man ska få det till att tycka det är roligt samtidigt. 

Det är även en bra utmaning för min del att trampa på crosstrainern som har lätt med att ge upp, även avkopplande och skönt för mig. 

Hoppas ni haft en bra dag och va rädda om er. 🥰

Gillar