Helgen har gått otroligt fort

Godmorgon Utanför mitt rum smattrar regnet mot rutorna jag ligger nerbäddad i min säng som jag skulle vilja ligga resten av dagen, men inget att göra åt för måste till jobbet igår. Då jag var ledig i fredags då det spändes i örat som gav huvudvärk, är bara förkyld vilket inte är konstigt så här denna årstiden. Får kämpa igenom dagarna och ha mer på mig nu när när det är lite kyligt ute.

Helgen har gått otroligt fort men känner mig ändå utvilad, kanske beror på att jag umgåtts med dem som får mig att må bra, vilket är bra, känner du att du inte mår bra så va med dem som får dig till att må bra.

Som i fredags kom min pojkvän, sov över hos mig till i lördags där strax på förmiddagen åkte vi med bussarna till honom för att vi skulle se till hans katter vilket var tur. För hans kattunge hade bajsat i lådan som dem ska men lagt lite på väggar osv, men vilket som händer så fort han är i väg haha. Gulle. Åt även kebabtallrik och senare pizza på kvällen med vänner en stund- vi tillbringa lite tid med dem sen senare däckade jag när vi kom hem, tanken var att ta det lugnt men följde ändå med på en sväng för har svårt att säga nej. Men men.

Tyvärr kom söndagen, vi var på Dolllarstore för fjärde gången gillt hehe, blev mascara, fondation, väska, kaffe filter hållare och muffins formar som går att återanvända.

Skulle köpt Aco sköljmedel men struntade i det. Men nu ska jag snart om en kvart med allt passa på och njuta innan jag ska till bussen, sedan kämpa på jobbet efter att vilat ut under denna helg. Förresten, glöm aldrig säga nej när ni är i ett kompis gäng, vi är alla människor och har rätt till att säga nej om det är något era kompisar frågar om.

Ni får ha det bäst-

  • vardag

Gillar

Kommentarer