Helgen bestod av olika aktiviteter

Hej. Hur mår ni? Jag mår helt okej, bara lite snuvig men finns värre. Denna morgon vaknade jag hemma efter att jag spenderat senaste dagarna hos min pojkvän. Känns konstigt att få komma tillbaka igen till rutinerna och få de saker gjort jag nu idag har planerst.
Men i alla fall, helgen bestod av olika aktiviteter.
Fredags åkte jag till stan efter jobb för stt bowla med E och två vänner.
Ja, jag kom sist tyvärr inte spelat på länge började mes grindar sen tog jag bort missa två gånger men tog upp grindar igen hehe.
När vi blev klara åkte vi hem på vars ett håll. Hemma kollade vi på film tills vi slocka för vi båda var trötta.. Ny morgon och nya tag, jag gjorde oss frukost blev vars en varm macka som blev uppskattad, stod lite mer för maten denna helg. Där efter var det dags att gå till stallet hos hans mamma för att hjälpa henne då de var iväg. Han mockade, tog ut hästarna och jag fick titta på så länge. Och hjälpa han lite med städningen efteråt. Tiden gick vi bestämde oss för att gå hemåt när allt blev klart tog oss en dusch, åt lunch. Tanken var att vi skulle till Nova Lund men ställde in det och blev hämtad av ens väns pappa. Vi träffade vår kompis några timmar umgicks och pratade även med två andra vänner. Sedan bjöd de på grillat vilket var gott, kvällen blev lyckad som sagt. Vi svarade även på några körkorts frågor då de pluggar till körlort.
I söndags gick vi återigen till stallet gjorde om samma sak, det blåste dock storm och öste ner när vi gick ifrån för att komma till hans pappa samt sambo på besök. Fick hjälpa till med stt riva tapet, var lite terapi och kul om man säger så. Hemma senare hos E städade vi lite i lägenheten och såg en komedi innan lägg dags. Sedan var drt dags för mig att stiga upp runt 04:30 för att äta frukost i lugn och ro innan jag begick mig till bussen. Helgen går alldeles för fort men samtidigt skönt att få komma hem igen, tillbaks till rutiner och allt där emellan.

Gillar

Kommentarer