Har inte gjort något specifikt denna veckan

Usch..
Dagarna från denna semester börjar närma sitt slut.
Jag är inte redo för "ny start" på jobb igen efter 3 härliga veckors semester. Med mycket bad och träff med vänner, pojkvän och familj samt kört på körskolan.
Denna veckan från lördag förra helgen har jag varit hos min pojkvän, åkte tidigare än tänkt tanken var att jag skulle åkt till honom i torsdags men blev ändrade planer.
Har inte gjort något specifikt denna veckan med massa planer, förutom att jag i onsdags efter körskolan mötte upp min tjej kompis och hennes mamma för st öka vidare, hon bjöd på mat och jag valde kebab tallrik.
Vilket man har tröttnat på nu för varit lite ute mat under semestern. Men de tär sånt man får ta.

Igår kom jag hem till min pojkvän igen och vi bestämde för att handla hem lite mat och han blev sugen på att baka kladdkaka, blev ändå helt okej för att vara vi sin bakat.
Funderar på att baka en till idag igen som kanske kan bli änu bättre, till mt lagade jag ugnsbakad falukorv med bakonlindad och smält ost på med makaroner till. Tanken var att E skulle laga korven men det fick jag göra då han tråkigt nog brände sig från bakformen.
På kvällen såg vi bara på film då jag var så trött och är det änu, mensvärk är ju inte så super kul om man säger så, samt problem med tänderna.
Skall till tandläkaren på tisdag vilket ska bli skönt att få gjort.
Nu ska jag som jag brukar göra om dagarna kolla på Youtube och serie då jag inte har något annat för mig kanske även går en liten promenad sen för att få frisk och luft.
Ni får ha en super bra dag.

Gillar

Kommentarer