Har inget planerat..

Go kväll

Denna veckan som man alltid skriver har bara försvunnit med rusande fart, jag fattar inte hur!! Har frusit och haft ont i kroppen, antagligen förkylning som spökar, vaknar alltid med snuvig näsa och öron lock, där efter när jag kommer ut ur lägenheten känner jag mig frusen, kylan kommer direkt mot kroppen och bara isar till nästan.

Har inget planerat denna helg I helgen, vilket är ovant då jag antingen är med min pojkvän eller någon vän, kan vara rätt skönt för igår eller ja de senaste dagarna har jag haft muskelknuta i höger axel och knappt orka lyfta upp armen. Tror det är för man inte städar som man ska på jobb och det är tungt. Tyngre än folk tror. Känns bättre nu i alla fall, fick massage av min arbetskollega och tog tigerbalsam igår kväll och Alvedon.

Ända jag funderar på är att jag kanske ska fotografer lite i byn med min kamera ett tag sen nu, sedan ska jag bara städa rummet för ett tag sen nu hehe. Men känner att det är nödvändigt nu när jag ändå ska vara fri från att inte göra något.. Egentid med sig själv kan alltid vara behövligt, lika så med familjen. Inte alltid bra att vara beroende av sin partner eller vänner även om det är kul att vara med dem man gillar. Vill alltid ha saker att göra..

Trevlig helg

  • vardag

Gillar

Kommentarer