Godmorgon, andra dagen

Godmorgon.

Andra dagen på veckan är kommen efter denna helgen. Jag hade kräftskiva i lördags tillsammans med min pojkvän och familj vilket var mysigt, vi satt och njöt av kräftorna då det händer en gång om året vi äter dem.

Tiden susa iväg och vi fortsatte att umgås, pratade och skrattade, även mös vi med djuren.

Det blev söndag och det blev dags för min pojkvän att åka hem, jag snabbt damma av mitt rum, dammsög och sminkade mig.

Tyvärr försvann tiden och vi spelade Uno, försökte även innan han gick, men gick inte så värt bra att sitta utomhus då det var för varmt, jag vet att man inte ska klaga på vädret. Men söndagensväder var för varmt att man knappt kunde vara ute och andas.

Strax lite efter 14 tog han bussen. Jag åt middag med familjen och sedan hände det inget mer under den dagen förutom att man hörde traktorer som krldes fram och tillbaka det lämnas säd vid vägkanten och doftar gott, men alltså denna sommaren har det bara körts traktorer ska jag tala om.

Om man bortser dem små konflikter vi hade hemma så var helgen ändå bra, jag menar alla familjer hamnar i konflikter om man missförstår varandra men allt är bra nu.Jag är nu på bussen och framme om va 25 minuter och hoppas på denna dagen blir bättre än gårdagen.

Då jag tappa det mesta jag höllt, sa fel saker och kändes mer som jag inte vaknade till liv riktigt.

Men detta morhonväder, jag menar en fantastisk röd soluppgång som är kommen antar det är fint vädret senare idg trotts så blåser det lite smått. Det var i alla fall fint väder igår, men att jag ska jobba i det känns lite konstigt. Och för varmt, idag ska jag dock få prova på ett yrke som jag själv erbjudit.

Ska få åka med en arbetskollega som plockar skräp dvs kontainer och annat lite smått nervös, hehe men provar man inte vet man inte. Jag vill gärna prova på så mycket som möjligt och inte bara städa trappor vilket jag tror jag kommer tillbaka till.

Får se helt enkelt vad jobbet har att erbjuda.

Ska passa på och njuta av sista bussresan så får ni ha en bra dag.


  • vardag

Gillar

Kommentarer