Det är tur livet ändå kan ge olika utmaningar

Usch.. Idag har det varit en katastrof dag, oftast kommer dessa dagar när man håller inne allt för länge instängd i en bur vilket inte alltid är bra. Jag från ingen stans strax lite efter halv nio började gråta kände bara hur allt ville komma ut. Hatar att gråta bland folk, speciellt på jobb. Man får bara blickar och frågor man oftast inte kan svara på.

Men tur nog hade jag mina kollegor jag jobbade med som pratade med mig, försökte förklara för den ena men kunde inte få fram så mycket mer än att jag tycker det är för mycket press och tungt där jag är nu. Inom det yrket får man montera ihop och räkna en del om dagarna samt köra handtruckar och höra på en massa ljud. Kan bli för mycket ibland vissa dagar. Sedan får man vissa dagar stå upp en hel dag och bara mata på. Kan komma dagar där allt funkar bra till dagar där man bara vill göra allt för att tiden ska gå.

Fick i alla fall tag på min chef och kom överens om att jag ska tillbaka till städ där jag var förr, där är det mindre press i alla fall, men som jag sagt man vet inte något om man inte har provat. Och jag är gärna en person som provar mig fram för att hitta det rätta och utveckla min personlighet samt min svaga sida. Men nu vet jag att stress samt press med tunga lyft är inte anpassat för mig, dels är jag inte stor i mig själv och inte så stark inom vissa grenar om man säger så. Men man kan inte klara allt, så är det bara. Imorgon och fredag är sista dagen och jag får tacka för mig sedan gå vidare och bygga på mig själv. Det är tur man kan prova olika yrken. Känns bättre nu så här på kvälls kvisten bara trött så ska snart krypa mig ner under täcket och få sova. Det är tur livet ändå kan ge olika utmaningar och att man har chansen till att prova olika saker, men viktiga är att man får göra det som du själv trivs med och är bra för just dig.

Gillar

Kommentarer