Det är som ett rullande band som trasslst ihop sig emellan åt

Oj vilken dag.. Ni vet såna dagar där allt inte går som man tänkt? Exakt sån dag har jag haft, allt började i morse när jag tänkte ställa snabbkaffet i kylen, men skulle ta mjölk till mitt kaffe.
Sedan på jobb blev det inte alls heller som jag tänkt mig, skulle trä på en mopp på ett moppskaft men istället får jag själva brädan på moppskaft ett på huvudet. Aj sa jag.
Sen rullade dagen på i vanlig ordning lika mycket babbel hehe, städar en trappa och moppskaftet kommer ut ur räcket för jag skulle testa byta och inte jobba med samma hand för inte brs lederna ju. Men snubbla nästan istället. Känns ibland vissa dagar att man inte vet vad man ska göra, dagar där allt är kaos och man säger fel, det blir missförstånd och man klantar till sig. Önska man kunde gömma sig haha. Man är inte mer än en människa, alla gör vi misstag och kan säga saker man inte menar kanske, man kan klanta till det genom att snubbla på allt eller göra fel med att kanske tappa saker som jag med gjorde när jag skulle lägga grejer i diskmaskinen. Det är som ett rullande band som trasslst ihop sig emellan åt helt enkelt och så är det.
Vi hade oss i alla fall fint väder idag vilket vsr skönt med lite sol så plus i kanten, kom hem och fick syn på rosa moln. 😍
Allt för mig idag, ni får ha det bäst.

Gillar