Älskar planering samtidigt som...

Fundersam sitter jag i soffan hos pappa.. Funderar över om vad som händer härnäst de närmsta dagarna. Jag som person vill gärna har framförhållning och planering. Älskar planering samtidigt som det blir sjukt jobbigt för dem runt om min omgivning då som min pojkvän och vissa av mina vänner är spontana. Jag kan inte vara den som bara kan åka till Malmö exempelvis om jag inte dagen innan eller två dagar förre vet nånting om det.
Snart är det ny år och jag vet varken ut eller in, jag känner mig så pass tjatig redan. Vet inte ens om jag kommer fira ny år med min pojkvän, men hoppas på det. Men då får han också planera med mig. Detta kommer gå bra ska ni, jag ska få som jag tänker mig. Tur nog så tror jag han förstår mig. Det är även jobbigt för mig om jag får veta exakt samma dag om hur saker och ting kommer ligga till. Eller om någon bestämmer när jag inte vet. Jag får panik av saker om jag inte får vara med o bestämma, eller om det kommer folk jag inte vet vilka det är. Som person vill jag gärna veta vad dem heter..
Allt detta som går i mitt huvud om vad som kommer ske är så fruktansvärt jobbigt. Varför kan jag inte ta det lugnt en sekund utan att jag måste veta allt. Får jag veta och det är planerat men sen deg ont ebli av kan jag också bli besviken. Planera är samtidigt bra för en på ett sätt tror jag.
Jag menar att jag inte vill ha reda punkt till pricka utan mer att jag är en som gärna vill ha allt förberett några eller någon dag i förväg.

Gillar

Kommentarer