Älskar att spela bordsspel

Godmorgon. 2 veckor av min semster har gott och jag har haft det bra, bra med väder och bra med umgänge.
Jag har nästan haft saker ar tgörs hela tiden så tiden har inte bara stått stilla, utan den har varit som ett rullande hamster hjul.
Början på semster träffade jag två tjej kompisar och vi träffades i stan med en god pizza, tog mig en kebab pizza.
Där efter gjorde jag inget speciellt mer än att jag umgicks med familjen och min pojkvän hela första veckan.
Gick på körskolan 2 gånger i veckan och pluggat på teorin från och till varje dag.

Blev lördag och jag åkte till min pojkvän vi vart bjudna på en liten 20 års fest så dit gick vi, vart ute hela den kvällen och bara umgicks med våra vänner, och hade det allmänt trevligt.

Det blev onsdag och jag och min pojkvän bjöd över två vänner, vi bjöd på middag, kyckling filé med potatis och gurka till sallad. Spelade wii och såg på solsidan det blev en mysig kväll helt enkelt.

Torsdagen kom och vi åkte hem till mig igen för vi bestämt att fira kräftskiva hemma, blev mycket bad i poolen och mycket bordsspel där med. Älskar att spela bordsspel och bara samlas. Jag och E åt även på en restaurang som heter Marinan, åt mig en stor räkmacka. Åt till och med upp hela som jag inte trodde st tjag skulle orka.

Men god var den och trevligt att få umgås med honom.

Nu sitter jag på bussen på väg mot riskettan efter jag har kört två gånger denna veckan.

Igår fick jag köra i villa område. Det var lite nervöst och läskigt, har lite saker att tänka på till på måndag när jag ska köra igen.

Det är som sagt mycket fokus på körkortet samtidigt som det är mycket fokus på dem som står mig nära. Tur man kan försöka planera som man kan träffa dem man vill träffa.

Hoppas ni får en fortsatt bra helg. Så ska jag försöka koppla av, har en vecka kvar sen är det återigen till vardagen och rutinerna.

Gillar

Kommentarer