Nu kör vi JVM, taggad till tusen för grabbarna och hoppas allt för dom! Men herregud vilka talanger det finns i dessa åldrar, man märker hur mycket de tränar för att vara där dom Är!

Om jag hade varit Filip hade jag kissat på mig, det är ändå Kanada.. Denna match är det så viktigt att inte dra onödiga utvisningar. Kanada är ändå grymt duktiga framför mål... framför allt vid powerplay! 🙃

HEJA BLÅGUL 💙💛💙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag ni var de drag i Karlstad, åkte upp med Willman och Emma. Nu är vi på väg hem efter vinst samtidigt som vi lyssnar på JVM på radion. Hör att det är en väldans fin match där med! Nästan så man blir lite stolt utan att ens se matchen. Heja blågul 💙💛💙

Skönt att åka hem efter Vinst, slänga sig i sängen och spela lite spel innan man däckar till Family Guy. En bra start på detta år!

Puss å kram

Likes

Comments

Fullt upp nu med julaftonsruschen på jobbet, fem julafton och lite födelsedagsfirande SAMT NYTT ÅR 🍾

28;de och 30;de var det hockey på plats, tyvärr missade jag Brynäs borta på grund av julaftonsfirande och jobb.. Men pengar behövs ju för att åka på hockey.. och har ju bara missat ett fåtal matcher iår, så det är okej.

Nu är vi på väg till Karlstad igen, första matchen på detta år och det hoppas vi ska gå lite bättre än tidigare. Vi måste kriga på lite extra nu!

Hoppas ni hade lika mysig julaftonsfirande som jag, samt nyår! Har på känn att nya året kommer bli det bästa på länge, nu kör vi grabbar! 😄

Likes

Comments

Sov tyvärr bara 2 timmar inatt och har haft en sjukt hektisk dag.

Började med att vi åkte med bilen till farfar för att se om det gick att banka ut bucklorna vid höger bakhjul, och det funkade galant! Han hjälpte även till att byta baklyktan! Världens bästa farfar!
Fick till och med äntligen träffa lilla Ludde! Sprallig liten parv på två år som precis blivit en i familjen, älskar att käka och sitta i knä! Ville också följa med in i duschen haha

Efter så åkte jag direkt till jobbet, utan frukost i magen å fick gå igenom en liten julrusch. Överlevde, men gud vad det kan bli mycket på kort tid. Bytte snabbt om på jobbet för att åka vidare och fira Stellan som fyller 40! Gubbjävel asså 😉...

Nu är jag alldeles för trött för att ens fokusera på annat än Lilo, som sitter bredvid i maten å käkar för fulla muggar.

Ha det bäst, hoppas ni har lite mer energi än vad jag har!

Likes

Comments

Wow. Asså wow..... andra bilolyckan på kort tid. Denna gång var det dock blaskets fel. Fick ingen kontroll över bilen å slira över på båda körfilerna. Slirade rakt in i en busskursbås men det var tur som fn att vi inte fick mötande. Det hade absolut inte varit lika kul.

Om busskuren inte varit där hade bilen klarat sig utan problem och vi hade hamnat i diket..

Tyvärr tog jag emot med handen vid krocken, har precis tagit av gipset så är seg i tummen. Får se om jag får åka upp för tummen igen eller om jag överlever.. trött jag blir.

Ha en trevlig dag, nu drar jag till jobbet.

Likes

Comments

Jobbdag, men direkt efter upp till Örebro och Marieberg galleria. Hittade lite julklappar som kommer köpas nu på söndag när familjen ska upp, annars bara två klänningar.
En svart blommig, genomskinlig överdel och puffig underdel. Sedan en tajt röd enkel klänning, skrikit röd och öppen vid slutet av klänningen upp till ena låret. Bilder kommer imorgon då jag ligger alldeles för skönt i sängen just nu!

Träffade även upp bästa Johan en snabbis i Örebro, som klagade på sitt skavsår... Johan.. du kommer överleva! 😘

Nu blir de sänga för imorgon är det ännu en jobbdag! Godnatt peeps! 💋

Likes

Comments

På g hem nu för två veckors uppehåll med hockeyn. En väldigt seg match från både supportrar och lag, men ändå en helt okej dag. Är ju, som vanligt, superövertaggad på hockey... Så grabbarna å jag hade kul!

Tycker synd om mannen som åkte för en rolig hockeydag i Karlstad tho, han ville verkligen skrika för laget men vågade inte. Eftersom blickarna han fått och att ingen skrek med honom. Men det ändrade vi På, skrek lite extra med honom.. och ja. Blickarna får man även i stå grabbar och flickor. Tro det eller ej, tyvärr. Tycker vi ändrar på det, för vi är ju familjen.... eller Hur?

Nu ska vi köpa glass, lyssna på deprimerande musik och låta känslorna flöda. Sen jävlar blir de party! 😄

Älskar er grabbar, Färjestad... ni är mitt totala allt!

Likes

Comments

Idag kan jag inte klaga på något. Förutom förlusten mot Linköping.

Började med att åka lite skridskor i Motala, sen drog vi oss raka vägen till Linköping för att kolla på hockey. Intressant match verkligen. Efter åkte vi till Borensberg och köpte massor lösviktsgodis. Har godis i överflöd just nu... men vem kan klaga?

Just nu är kroppen helt tömd på energi, och behöver lite mer för morgondagen. Så myser ned mig med mitt godis samt lite skräckisar.

Puss å kram 😙😴

bilderna ovan är tagna på oss i bortastå av vänner ^

Likes

Comments

Blev uppväckt imorse, eftersom jag egentligen skulle med till Örebro för gallerian. Men... det blev en sen dag igår efter hockeyn så somnade om och vaknade vid 13.

Idag har jag bara spelat Skyrim till Switch samt kikat på serien; Captive. Serien handlar om sanna berättelser från sanna personer, med riktiga foton, nyhetssändningar och förhör om människor som blivit kidnappade. I vissa avsnitt får man även höra kidnapparnas historia. En väldigt intressant och sevärd serie som får en att häpnas över människor och deras handlingar. 4/5

Nu ska jag mysa ned mig för att komma ikapp på julkalendern. Helt okej. Vill ha med julafton i julkalendern tho.

Likes

Comments