Natten från lördag till söndag spenderades på Plaza i Umeå med syster och mamma. Inser nu att jag endast (typ) fotade mat, haha brukar bli så! Två riktigt bra dagar har detta varit med mycket sushi, shopping och även middag på Pinchos. En resturang jag starkt rekommenderar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Haha mamma, så söt

Lite bilder från min och mammas morgonpromenad, sååå mysigt.

Likes

Comments

Älskade Paulina som precis fyllt 18, hur fin är hon inte??<333

Alltid lika fina(!!!), Therese och Louise

Igår som tidigare nämnt firade vi Paulina, bästa bästa bästa. Trots att jag ständigt kände mig sjuk och hängig så hade jag en otroligt bra kväll. En kväll med dessa glädjespridare går aldrig fel, älskar.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, allt med denna dag är en fruktansvärt dålig kombo. Min kropp skriker bara nej åt allt jag gör men ändå lyssnar jag inte, som det brukar vara.. haha. Har så ont i huvudet och halsen, vill egentligen ingenting annat än att bädda ner mig i sängen med en stor tekopp men tid för det finns inte..

Började med skola som vanligt men som tur slutade vi lite tidigare idag så kom hem runt 2, därefter la jag mig i sängen och somnade till ungefär 5. Efter det var det dags för nattjobb och trots att jag trivs riktigt bra så kändes inte alls kul. Nu jobbar jag från 21-07 sedan får jag åka hem och sova innan vi ska fira Paulina. Hoppas er dag har varit lite bättre än mig!

Likes

Comments

Skrivit om dessa förr men måste nämna dem igen; de är ju så himla goda!! Smakar ungefär som chokladbollar men är då så mycket nyttigare. Tycker helt ärligt även dem är snäppet godare än vanliga chokladbollar, mer mättande med! Länkar till mitt gamla blogginlägg där jag tidigare lagt ut ett inlägg med recept!

http://nouw.com/moaalvida/socker-not-och-glutenfria-chokladbollar-23544437Likes

Comments

Började dagen med sushi till lunch med Felicia och därefter åkte vi till skolan där vi bara hade två lektioner! Efter det fikade jag med Paulina som fyllde hela 18 år(!!). Efter det så kikade vi runt lite på stan innan vi åkte hem och hemma möttes jag av att mamma köpt sushi till middag. Haha, blev sushi två gånger men ingenting jag klagar över!

Likes

Comments

Inspiration

Som jag tidigare nämnt älskar jag inredning! Det är något som alltid håller platsen på senast sökta på både We heart it men även Google! Finns ingenting jag längtar till mer än att flytta hemifrån och skapa mitt egna hem. Här är lite ungefärliga bilder på min inredningsstil!

HUUUR mysigt?!

Om jag en dag får en liten bebis är detta ett MÅSTE(!!)

Likes

Comments

Vardag

Min dag är inte värd att nämna men min kväll, WOW. Har verkligen världens finaste vänner, det bevisades svart på vitt ikväll. Att jag, vi kan lita på varandra så oerhört mycket och känna sån trygghet hos varandra är någonting utanför denna värld. Trodde aldrig jag skulle få uppleva vänskap som våran och jag är världens lyckligaste som får göra det. Vi har haft en period på slutet där vår väg varit lite guppig men det ordnades idag. Så skönt att kunna prata om allt mellan himmel och jord. Stora och små saker, skratta och gråta men i slutändan klappa varandra på axeln med uppmuntrande ord och bara ge varandra en stor kram. Vi uppfostrar varandra som den familj vi är och tillsammans blir vi bättre människor. Varje dag gör vi misstag men viktigast av allt, vi lär oss av dom. Jag kan inte vara gladare att jag får växa upp med dessa vid min sida. Vilken JÄVLA kväll, helt enkelt. ❤️

Likes

Comments