TRYCKER PÅ PAUS ETT TAG

Hej kära bloggsiar,

Hoppas ni mår bra och att början på hösten behandlar er väl där hemma!

Som ni kanske märkt så har jag inte varit den flitigaste på att uppdatera här i bloggen, har fokuserat mer på min instagram och då jag använt mobillen mer än min kamera till bilder, vilket är sämre kvalité än vad jag tycker att bloggen förtjänar så har jag helt enkelt inte postat något.

Så i stället för att ni ska gå och vänta på att jag postar något här så tänkte jag faktiskt gå ut med att jag pausar el bloggo ett tag och fokuserar mer på mina andra plattformar, instagram (@mooaalm ) och nu även youtube (LÄNK) där ni gärna får följa och prenumerera så ni har koll på när något nytt händer. Gjorde även en omröstning på min insta story i veckan, där ni bekräftade att ni hellre ville ha en update från dessa kanaler, vilket kändes skönt!

Dock, så kommer jag kanske lägga ut lite bildbomber här i bloggen med jämna mellanrum om vi är ute och gör något speciellt eller om jag helt enkelt vill skriva av mig. Mer då för min egen skull att kunna gå tillbaka till, känns trots allt lite snopet att komma hem från ett år på resande fot utan dokumentation 😚

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh ta hand om dig vännen! Måste verkligen spana in din youtube alltså, så spännande! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
moaalm
moaalm,
Åh, tack vad gullig du är! En video KOMMER inom kort 😇
nouw.com/moaalm