THERE IS A SHE IN EVERY SHEA / KVÄLLSRUTIN

- Inlägget är i samarbete med The Body Shop -

God kväll hjärtan!

Måste bara dela med mig av min favorit hud/hårvård serie atm från The Body Shop, har alltid varit en sucker för krämer och hårvård, jag menar - finns det något bättre än att gå och lägga sig efter du har duschat och gjort en riktig kvällsrutin med oljor i håret, återfraktande ansiktskräm och en gott doftande bodylotion??

Dessa tre produkter som jag testat från The Body Shop (Balsam, inpackning och Bodylotion) doftar inte bara FANTASTISKT utan innehåller alla shea smör som är känt som intensivt vårdande och återfuktande.

Citatet "There is a she in every shea" kommer från hur shea smöret tas fram - för hand av traditionella hantverkstekniker som sträcker sig många år tillbaka. Det fina med The Body Shops shea produkter är deras samarbete med kvinnor i Ghana, där dem dessutom ger dessa fantastiska kvinnor ett extra stöd för att bli ekonomiskt självständiga. Ni kan läsa mer om hela samarbetet HÄR!

Love, M


Gillar

Kommentarer

Therese,
Älskar allt som har sheasmör i sig!
www.theresemolander.se
moaalm
moaalm,
Håller med! Verkligen min nya favvo 😍
nouw.com/moaalm
Emma Engström,
The Body Shops produkter är så undrbara! Och det finns verkligen inget bättre än sin hudvårdsrutin och känslan efteråt <3
nouw.com/emmaengstrom
moaalm
moaalm,
Håller med till 100%!! 🙋🏽💕
nouw.com/moaalm
adelinaadelina
adelinaadelina,
Älskar verkligen The Body Shop!!
nouw.com/adelinaadelina
moaalm
moaalm,
Men visst!! 😍
nouw.com/moaalm
tessbjork
tessbjork,
Jag älskar shea doften! 😍
nouw.com/tessbjork
moaalm
moaalm,
Håller med, så fräsch!! 💕🙌🏼
nouw.com/moaalm