THE NINE - BONDI BEACH

God dagens, hur mĂ„r ni? 😀

Det har varit en minst sagt hÀndelserik dag hÀr borta, ni kan fÄ en liten hint om ni kollar min story pÄ instagram (@mooaalm) annars Äterkommer jag till det i nÀsta inlÀgg ;-)

Medans kan ni ju spana in dessa bilder frÄn mysigaste caféet som vi besökte under gÄrdagen det lÄg vid Bondi Breach och hette "The Nine". Jag hade kollat upp det pÄ google innan och kan verkligen rekommenderas om ni nÄgon gÄng Àr i Bondi! Jag och Viktor hade ju hittills bara sett oss omkring inne i Sydney stad, och inte varit förbi stranden. SÄ vi satte oss pÄ bussen mot berömda Bondi Beach och strosade lite dÀr hela eftermiddagen, sÄ mysigt!

Jag mÄste dock sÀga att jag blev rÀtt besviken pÄ sjÀlva stranden, rÀtt skitig och inte sÄ mycket för vÀrlden (om man jÀmför med alla bilder pÄ instagram, haha!) Det kan ju Àven bero pÄ att det inte Àr sÀsong hÀr just nu, och att den inte underhÄlls pÄ samma vis som under sommaren. Ser fram emot nÀr det blir lite varmare och man kan vandra vidare till de övriga strÀnderna som ligger i nÀrheten och ska vara M A G I S K A!

Love /M

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
ÅH!! Vaaaar Ă€r kavajen ifrĂ„n? PĂ„ jakt efter prick en sĂ„n. Superfin!!
nouw.com/isabylund
moaalm
moaalm,
Tack snÀlla!! Den Àr faktiskt second hand ... 30kr Röda Korset! Ledsen om det inte var det svaret du ville ha ... haha <3
nouw.com/moaalm