THE GOLDEN BEACH


Skal - Ideal of Sweden / Baddräkt FL Swimwear (@flswimwear) / Sjal - VintageHär kommer resten av bilderna från en av de vackraste stränderna vi besökte på resan, Golden Beach. Den låg på andra sidan ön, ca 1,5h från vårt hotell, så vi passade på att åka dit dagen vi hyrde fyrhjuling direkt efter att vi varit uppe i bergen som låg bara någon ynka kilometer därifrån. Att vara på stranden, se ut över vattnet och ha hundratals meter höga berg bakom sig på andra sidan var verkligen magiskt!

Dock så började det regna en kort tid efter att vi anlänt, så vi packade ihop oss på fyrhjulingen och körde hemåt. Kan VARMT rekommendera att hyra något slags fordon om ni åker till Thassos, eller vilken ö som helst egentligen, för wow vad man får uppleva saker!

Vill även slå ett till slag för otroligt grymma Felicia som sytt min baddräkt. En otroligt grym och driven tjej med ett hjärta av guld! Om ni behöver en ny baddräkt, efter EGNA mått i princip så hör av er till henne. Instagram @FLSWIMWEAR och finns även på Facebook.

Kram på er /Moa

Gillar

Kommentarer