SYDNEY UPDATE - MIN SKOLA, VAD JOBBAR JAG MED?

Hej gänget,

Äntligen helg, och jag njuter faktiskt lite extra då jag som jag skrev tidigare jobbat i veckan, för första gången på typ 1 månad. Smakar inte helgen liiite bättre när man jobbat i veckan? I alla fall om ni frågar mig!

Tänkte att jag skulle köra en liten uppdate gällande min situation här på andra sidan jordklotet, för det har ju sannerligen hänt en del sedan sist jag skrev om mina planer här borta!

Nu har vi varit i Sydney i snart 3 veckor, vi har boende och allt känns verkligen såå bra! Mycket bättre än vad jag kunde föreställa mig att det skulle kännas såhär i början, med erfarenhet av tidigare flyttar.

Som jag tog upp i förra inlägget så har jag fått ett jobb, vilket är superkul! Hade egentligen inte bestämt mig helt om jag skulle jobba någonting eller om jag bara skulle plugga, då jag nog egentligen skulle klara mig på mina sparpengar fram till Sept när skolan börjar. Men ... jag slängde ut lite trådar i grupper på Facebook här i Sydney, och vips så behövde jag inte tänka mer på det, haha! Sen, om jag ska vara ärlig, började jag få lite smått panik över att vara hemma hela dagarna, och kände att jag behövde ha någonting att göra, även om det så bara var ett litet extrajobb (som detta nu är) några timmar varje dag. Ni är ju säkert många som redan veeeet vad det är för jobb jag fått då jag redan spoilat lite av mina första dagar i rollen på instagram (@mooaalm) redan. Jag har alltså gått och blivit Nanny, haha vilket är så mysigt!! Familjen har 3 barn där den yngsta är 7, så det är enligt mig en ganska "lätt" ålder att ta hand om. Mina uppgifter är i princip att skjutsa och lämna på aktiviteter efter skolan, se till att de kommer i tid och laga middag! Gissa om jag var nervös över att behöva köra i rusningstrafik på "fel" sida av vägen här i Sydney, men det har faktiskt gått bra! Just nu, när jag är inne på min andra vecka är jag ändå rätt stolt över mig själv över att jag inte fegade ur! ☺️

Gällande skolan så har de skett lite ändringar, i min video (HÄR) där jag berättar lite kort om flytten samt vilken skola jag valt att gå på så säger jag att jag ska gå på Macquarie University, vilket inte riktigt stämmer längre. Jag valde att byta då jag inte tyckte jag fick läsa de kurser som jag ville under 1 år. Jag kommer i stället läsa en Diploma in MarketingTorrens University / APM som är under 1 år. För mig kändes det som ett bra val då skolan är rätt så liten, inga stora salar där det sitter flera 100 elever och lyssnar på 1 lärare, det är ganska individuellt och varje elev har dessutom en "success coach" att bolla med. Jag var ju där på ett "öppet hus" första dagarna här i Sydney (HÄR), var på de tog oss till Google's huvudkontor här - WOW! Gillar deras sätt att tänka och tror det är mer "jag" än de andra skolorna.

Så, där fick ni en liten uppdatering om vad som hänt de senaste veckorna!

Love, M 🖤


Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Åh, Det låter såå roligt!!
nouw.com/belindagoransson
moaalm
moaalm,
Åh ja, det är fantastiskt kul! <3 kram
nouw.com/moaalm
Emma Engström,
Alltså WOW så fantastiskt! <3
nouw.com/emmaengstrom
moaalm
moaalm,
Man får ju nästan nypa sig i armen ibland, hihi! kram
nouw.com/moaalm