SLEEP OVER & RELEASEFEST

I torsdags mötte jag upp Viktor efter jobbet vid 21 och åkte till My och Mathias för lite sleep over, hur mysigt? Matte hade slängt ihop en super god pasta och sedan körde vi film maraton natten lång. Både jag och My deckade dock, så grabbarna fick se klart filmen själva, men jag tror säkert filmen var bra ;-)

Kolla på han, och han är min??? iiih! 💓

_________________

På onsdagen däremot var vi iväg på Releasefest för grymma Victoria Voss, en ny grym brud som jag tror ni kommer få hålla ögonen öppna på! (remember I said it, haha!) Tror inte vi kom hem förens klockan slagit 04:30, och jag (pensionären) som annars är personen som går hem ABSOLUT senast 2:00 var lagomt trött morgonen efter - ha ha!

... Jag hade faktiskt plockat med mig Victorias outfit från PR byrån, och hur snygg var hon inte? Allt är från ELLESSE och det släpps i höst!

Gummsan, en person jag kommer sakna så mycket i Australien att jag funderar på att plocka med henne i resväskan!

NI hittar Merelles blogg HÄR 😘

... och så kom fredagen! Jag åkte tillbaka hem till Merelle & Mathias efter jobbet vid 15:00, vi sippade på is kaffe på balkongen och sedan anslöt även Julia med glass - precis vad vi behövde!

Lördag: Just nu sitter jag I soffan med kaffet i ena handen och kollar lite Youtube innan jag och Viktor ska ta oss in till stan för lite Bubbles & Brunch som Merelle ordnat för att fira hon fyller år, så mys!

Önskar er en super duper lördag hörni,

Vi hörs 🖤

Love, MGillar

Kommentarer